Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ιωάννα έσπασε τη σιωπή της εφτά μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη Έφη

Σχεδόν επτά μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της, η 34χρονη Ιωάννα έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της και απάντησε στην 35χρονη η οποία κατέστρεψε με βιτριόλι το πρόσωπό της, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ακόμα και μέσα στη φυλακή λέει ψέματα και ότι είχε πρόθεση να τη σκοτώσει!

Με μια ανακοίνωση-ποταμό η άτυχη κοπέλα, η οποία ανεβαίνει όλο αυτό το διάστημα έναν γολγοθά, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά επίπονων επεμβάσεων για την αποκατάσταση του προσώπου της, πήρε θέση για τη φρικιαστική επίθεση με καυστικό υγρό που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, αλλά και για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν μόλις πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

«Λυπάμαι»

«Δυστυχώς, καλούμαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, παρόλο που η ψυχολογική και ιατρική μου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη αν απογοητεύω αυτή τη στιγμή τους γιατρούς που με παρακολουθούν, καθώς μου επισημαίνουν πάντα πόσο σημαντικό είναι να μην επιβαρύνω με αρνητικά συναισθήματα την υγεία και τα τραύματά μου, με τα οποία καθημερινά παλεύω. Δέχομαι, όμως, συνεχώς μηνύματα του κόσμου που εξοργίζονται με δηλώσεις της κατηγορουμένης μέσω του συνηγόρου της, τις οποίες κατά συνέπεια αναγκάζομαι και εγώ να παρακολουθήσω» ανέφερε μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, ενώ σε άλλο σημείο της δήλωσής της τόνισε: «Να γνωρίζουν όλοι πως έχω λόγο και θα τον χρησιμοποιήσω, καθώς είναι από τα λίγα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν μου στέρησε η κατηγορουμένη. Και θα το κάνω, έστω και χωρίς τις άριστες δημόσιες σχέσεις που κάποιοι έχουν και εκμεταλλεύονται απροκάλυπτα. Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν η δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Δεν είναι “Άρλεκιν”. Πρόκειται για τη ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιό της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο».

Η Ιωάννα αναρωτήθηκε με ποιο δικαίωμα η 35χρονη νιώθει στενοχωρημένη ή εξοργισμένη για όσα ανατριχιαστικά αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες. «Εξοργισμένη θα έπρεπε να νιώθει μόνο με τον εαυτό της και στενοχωρημένη μόνο για εμένα και τους ανθρώπους μου, γιατί αυτή η επίθεση δεν ήταν μόνο εναντίον μου, έχει αλλάξει και τη ζωή της οικογένειάς μου» επισήμανε η άτυχη κοπέλα και χαρακτήρισε απάνθρωπη και αμετανόητη τη γυναίκα που σημάδεψε το πρόσωπο και την ψυχή της.

«Νιώθουμε εξοργισμένοι»

«Αντιθέτως, συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά με την οποία έχει μάθει να ζει, απάνθρωπη και αμετανόητη. Η οικογένειά μου και όσοι μας συμπαραστέκονται και εγώ νιώθουμε εξοργισμένοι και προσβεβλημένοι με τις δηλώσεις της. Όλοι μας περιμένουμε μια εξήγηση και μια συγνώμη, η οποία βέβαια πλέον και μετά την άριστη δουλειά της Αστυνομίας που δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα δεν θα έχει αξία για κανέναν.
Ας σταματήσουν, λοιπόν, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή τουλάχιστον ας το κάνουν με αξιοπρέπεια, την οποία προφανώς δεν έχουν» κατέληξε η 34χρονη Ιωάννα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η 35χρονη Έφη Κ. η οποία είναι προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, δεν έχει μιλήσει στις δικαστικές Αρχές για τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...