Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Έλληνας πιστόριους, Μιχάλης Σεΐτης «τρέχει» να δικαιωθεί

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά να επιλυθεί η διαφορά που έχει με τον Δήμο Ρόδου ο 33χρονος παραολυμπιονίκης του στίβου Μιχάλης Σεΐτης, ο οποίος αξιώνει να του καταβληθεί αποζημίωση «μαμούθ», ύψους 400.000 ευρώ, για το φρικιαστικό ατύχημα που έγινε αιτία να ακρωτηριαστεί, το 2013.

Το ατύχημα έγινε στις 05.30 το πρωί της 20ής Ιουνίου 2013, όταν ο 26χρονος τότε Ροδίτης, που επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα του από νυχτερινή έξοδο, είχε πέσει πάνω σε πάγκους της λαϊκής αγοράς που είχαν στηθεί για την επόμενη μέρα σε ένα σημείο επί της οδού Βύρωνος, στο κέντρο του νησιού των ιπποτών. Λίγα μέτρα πριν από το στάδιο του Διαγόρα, λόγω έλλειψης φωτισμού και προειδοποιητικής σήμανσης που να απαγορεύει τη διέλευση των οδηγών, σηματοδοτώντας τη λειτουργία υπαίθριας λαϊκής αγοράς, ο Μιχάλης Σεΐτης έπεσε με ταχύτητα σε έναν από τους πάγκους, τον οποίο αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή.
Αν και προσπάθησε να κάνει ελιγμό, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από σκουπίδια και σάπια φρούτα που προέρχονταν από τους πάγκους των παραγωγών.

Έτσι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και στον δεύτερο στη σειρά πάγκο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί και ο άτυχος νεαρός να συρθεί στο οδόστρωμα.
Ο τραυματισμός στο δεξί του πόδι ήταν σοβαρότατος και οι πόνοι φρικτοί. Με όση δύναμη του είχε απομείνει, ο Μιχάλης Σεΐτης κατάφερε να διατηρήσει τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ από το κινητό του τηλέφωνο. Σχεδόν ημιθανής, με φοβερούς πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ατελή ακρωτηριασμό δεξιάς κνήμης, κι έτσι υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό στο ύψος του πρώτου τριτημορίου της.

18012162 423798217974206 2628612391373373440 n

Οι γιατροί

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ξύπνησε δύο 24ωρα μετά το ατύχημα και κοίταξε κάτω από το σεντόνι. Δεν χρειάστηκε να του πει κάποιος για τον ακρωτηριασμό, καθώς τον είχε νιώσει και δει μόνος του. Οι γιατροί τού είχαν πει ότι ή θα ζούσε ή θα έχανε το πόδι του! Στο αίτημά του, το οποίο θα απασχολήσει την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου, ο «Έλληνας Πιστόριους» εξηγεί ότι τα χρήματα της αποζημίωσης που ζητά αντιστοιχούν στα έξοδά του.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η εξέταση των εφέσεων που ασκήθηκαν κατά της απόφασης (αρ. A3 5/2018) του 1ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, που δικαίωσε εν μέρει τον Σεΐτη, έχει αναβληθεί από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς (μεταβατική έδρα Ρόδου) για τις 24 Σεπτεμβρίου 2021. Με την παραπάνω απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου έγινε δεκτή εν μέρει η αγωγή του παραολυμπιονίκη, εξαιτίας της μη λήψης μέτρων ασφαλείας στη λαϊκή αγορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...