Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

«Κατάρα» στο Αχιλλοπούλειο Βόλου με αυτοκτονίες γιατρών! Νευροχειρουργός φούνταρε από τον 5ο όροφο!

Ο ένας μετά τον άλλον δίνουν τέλος στη ζωή τους ή επιχειρούν να αυτοκτονήσουν οι γιατροί του Βόλου, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς οι επιστήμονές του, που τόσους μήνες δίνουν αγώνα στα νοσοκομεία της πόλης τους, οδηγούνται στο απονενοημένο διάβημα.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Χθες το πρωί σήμανε συναγερμός στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ένας 62χρονος νευροχειρουργός έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 5ο όροφο. Ο αυτόχειρας είχε επιχειρήσει και την Παρασκευή να βάλει τέρμα στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, αλλά σώθηκε καθώς είχε ενημερώσει για την πράξη του ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ειδοποίησε την Αστυνομία. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να τελειώσει αυτό που άρχισε την Παρασκευή κι έτσι έδρασε αθόρυβα και αστραπιαία.

Θα πήγαινε για καφέ

Ο 62χρονος γιατρός, που νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική μετά την τελευταία του απόπειρα, βγήκε από τον θάλαμο νοσηλείας του ενημερώνοντας τους νοσηλευτές ότι θα πήγαινε να πάρει καφέ. Oμως, αντί να κατέβει στο κυλικείο, ανέβηκε στον πέμπτο όροφο στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, όπου βγήκε από την έξοδο κινδύνου και έκανε σάλτο μορτάλε, πέφτοντας δίπλα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

f2 10
Το σημείο απ’ όπου πήδηξε στο κενό ο νευροχειρουργός

Η πτώση του έγινε αντιληπτή από τους ασθενείς που περίμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων, οι οποίοι έπαθαν σοκ και άρχισαν να ουρλιάζουν. Στο σημείο προκλήθηκε πανικός και σε χρόνο μηδέν ειδοποιήθηκαν γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι απομάκρυναν το άψυχο σώμα, ενώ έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Ο άτυχος 62χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Είχε πάρει το αυτοκίνητό του και είχε κατευθυνθεί προς μία αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα, όπου πάρκαρε, κατάπιε τα χάπια και κατόπιν τηλεφώνησε σε έναν συγγενή του στον οποίο είπε ότι είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Αναστατωμένος εκείνος, ειδοποίησε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λέγοντας ότι ο 62χρονος βρίσκεται στην περιοχή προς Μελισσάτικα.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά και πολίτες, που έκαναν έρευνες στην περιοχή. Τελικά, ο γιατρός εντοπίστηκε γύρω στις 19.30 από την Αστυνομία σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του, σε έναν χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν σε επιφυλακή.

Εισήχθη αμέσως στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή των πρώτων βοηθειών και διέφυγε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική όπου ύστερα από λίγα 24ωρα νοσηλείας δεν άντεξε και χθες έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η τρίτη προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Βόλος είχε συγκλονιστεί και από μία άλλη αυτοκτονία γνωστού γιατρού, του διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Αλέξανδρου Δούρα. Η πρώην σύζυγός του, η οποία πήγε στο σπίτι του αναζητώντας τον, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της, είχε βρει τον 61χρονο απαγχονισμένο με ένα καλώδιο που είχε περάσει από τον σωλήνα του καλοριφέρ. Ο άτυχος γιατρός, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας εργαζόταν κανονικά στο νοσοκομείο και μάλιστα είχε ζητήσει ραντεβού από τον διοικητή του Αχιλλοπούλειου για υπηρεσιακά θέματα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...