Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης που κακοποιήθηκε από επτά ανηλίκους

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 χρόνων, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας πράξης επειδή ασέλγησαν σε βάρος μιας 14χρονης μαθήτριας της γ’ γυμνασίου μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο σχολείο στην Περαία Θεσσαλονίκης!

Ωστόσο, τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε σε όλους το μέτρο της επίπληξης και της παρακολούθησης από επιμελητή ανηλίκων και στους πέντε από αυτούς επιπλέον το μέτρο της ποινικής συνδιαλλαγής για την έκφραση συγγνώμης και της παρακολούθησης κοινωνικών και ψυχολογικών προγραμμάτων. Στους δύο 14χρονους, οι οποίοι είχαν φύγει από το κτίριο νωρίτερα, επιβλήθηκαν μόνο τα αναμορφωτικά μέτρα της επίπληξης και της ανάθεσης επιμέλειας σε επιμελητή ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κατηγορουμένους παραδέχτηκε στην ανακρίτρια ότι ασέλγησε στη 14χρονη με την ανοχή της. Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι απλώς ήταν μπροστά στη σκηνή της σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι, ενώ κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν αποχωρήσει πριν από το περιστατικό.

«Φτάσαμε μέχρι το όριο της θωπείας. Στα οπίσθια και στο στήθος. Όλα ήταν με τη συναίνεση της παθούσας. Σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι ενοχλείται από όλα όσα συνέβησαν. Δεν καταλάβαμε κάτι κακό εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν εξέφρασε την ενόχλησή της» φέρεται ότι υποστήριξαν οι ανήλικοι ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ισχυρισμός τους έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με εκείνον του κοριτσιού. Η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η μαθήτρια της γ’ γυμνασίου προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με όσα είπε και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, όταν ανέβηκε στον πρώτο όροφο του εγκαταλειμμένου σχολείου, οι δράστες άρχισαν να της κάνουν χυδαίες ερωτήσεις, όπως τι… τσόντες βλέπει. Στη συνέχεια, ένας ένας της έκλειναν τα μάτια, τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και τη χάιδευαν σε διάφορα σημεία του κορμιού της.

«Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο. Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο. Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν, αλλά ένας από αυτούς είπε: “Μην την πιστεύετε, γουστάρει”… Ένας από αυτούς έβαλε το δάχτυλο στα γεννητικά μου όργανα, πάνω από τα ρούχα, αλλά πόνεσα και έβγαλα μια τσιρίδα… Μου κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλω και αμέσως το ανέβαζα και μου σήκωναν την μπλούζα… Δύο από αυτούς ανέβηκαν από πάνω μου και μου έπιαναν τα χέρια για να μην τους σπρώξω και μου έλεγαν να τους πάρω π…» κατέθεσε η 14χρονη μαθήτρια, η οποία βρήκε το σθένος να τους καταγγείλει στην Αστυνομία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...