Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Ο killer του 42χρονου επιχειρηματία στις Σέρρες απείλησε και τη μάνα του, που τον είδε να σέρνει το πτώμα

Φρικιαστικές πτυχές έρχονται στο φως από την ενέδρα θανάτου στον 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη από την Καβάλα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Ο 50χρονος ομογενής από τη Ρωσία, γείτονας του αδικοχαμένου ηλεκτρολόγου, φέρεται ότι ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν με ένταλμα ότι τον σκότωσε με αξίνα, ενώ προκαλεί σοκ ότι και η 85χρονη μητέρα του, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, γνώριζε τι έκανε ο γιος της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον άτυχο πατέρα ενός παιδιού έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου. Όπως είπε, είδε τον Γιώργο Γρηγοριάδη έξω από το σπίτι που ανακαίνιζε ο τελευταίος και άρχισαν να λογομαχούν με αφορμή κάτι εργαλεία που ο 50χρονος ισχυριζόταν ότι του είχε κλέψει το θύμα. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια (γι’ αυτό υπήρχαν και εκδορές στο πρόσωπο του θύματος) και όταν ο 42χρονος έκανε να φύγει, ο 50χρονος τον χτύπησε πισώπλατα με μια αξίνα! Όπως είπε στην προανακριτική του απολογία, δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά… θόλωσε!

Από εκεί και πέρα, το μυαλό του άρχισε να δουλεύει πυρετωδώς, καθώς θέλησε να εξαφανίσει το πτώμα. Η πρώτη κίνησή του ήταν να σύρει τη σορό προς το ισόγειο σπίτι του, αλλά βγήκε η ηλικιωμένη μητέρα του, που μένει στον πρώτο όροφο, και αντίκρισε το σκηνικό τρόμου: τον δρόμο να έχει γεμίσει με αίματα και τον γιο της να σέρνει έναν νεκρό! Έντρομη είπε στον 50χρονο να πάνε τον άτυχο άντρα στο Κέντρο Υγείας, αλλά ο Γρηγοριάδης ήταν ήδη νεκρός και τότε η ηλικιωμένη τού είπε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Όμως ο γιος της την απείλησε πως αν έκανε κάτι τέτοιο, θα σκότωνε κι εκείνη! Κι έτσι, αφού η μάνα σφουγγάρισε τα αίματα, με το όχημα του 42χρονου ο δολοφόνος μετέφερε τη σορό στις Σέρρες, όπου την έριξε στο κανάλι και άφησε το αυτοκίνητο του θύματος δύο χιλιόμετρα πιο μακριά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από την κατάθεση που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας, αλλά και από βίντεο κάμερας ασφαλείας, που έδειχνε μητέρα και γιο έξω από το όχημα του Γρηγοριάδη.

Οι ύποπτοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Σερρών, με τον 50χροο να αρνείται αρχικά οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα, αλλά στο τέλος να ομολογεί. Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξε και η μητέρα του συλληφθέντα, η οποία «έσπασε» κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε λόγω τρώσης (τραύματος) της αορτής έπειτα από χτύπημα με θλων και νύσσον όργανο στη μεσοπλάτια χώρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...