Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο killer του επιχειρηματία στις Σέρρες!

Ο 50χρονος ομογενής από τη Ρωσία, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 42χρονο ηλεκτρολόγο Γιώργο Γρηγοριάδη στην παραλία Οφρυνίου της Καβάλας χτυπώντας τον πισώπλατα με μιαν αξίνα και πέταξε το πτώμα του μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε αγροτική περιοχή των Σερρών, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Φορώντας μαύρο καπέλο και μάσκα, ο 50χρονος killer πέρασε αμίλητος και σκυφτός το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έδειξε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου πατέρα ενός παιδιού, για τον οποίο, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν… κατάλαβε πώς έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή του! Όπως είπε, λογομάχησε με τον 42χρονο και τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είδε το θύμα να προσπαθεί να… διαρρήξει το σπίτι του και έγινε έξαλλος! Μετά την επίθεση έβαλε τον αιμόφυρτο ηλεκτρολόγο στο δικό του βαν με σκοπό να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά αντιλήφθηκε ότι είχε ξεψυχήσει κι έτσι τον μετέφερε στις Σέρρες για να εξαφανίσει το πτώμα. Ο δολοφόνος υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε κανείς την πράξη του, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ομολογία της 85χρονης μητέρας του, η οποία είπε ότι είδε τον γιο της να σέρνει το αιματοβαμμένο πτώμα! Όσα είπε η ηλικιωμένη στην απολογία της σοκάρουν, καθώς κάλυψε και η ίδια την προσπάθεια του γιου της να κρύψει τη σορό!

Από τα πόδια

Όπως είπε, το μεσημέρι της Παρασκευής είδε τον 50χρονο να προσπαθεί να βάλει έναν άνθρωπο στο πορτμπαγκάζ του οχήματος «του Γιώργου τού ηλεκτρολόγου» σέρνοντάς το από τα πόδια: «Του φώναξα από μακριά και τον ρώτησα τι έκανε και αν είναι να πάρει την Αστυνομία, αλλά αυτός μου είπε πως αν ειδοποιούσα την Αστυνομία θα με σκότωνε και αμέσως μετά είπε ότι τον πάει στο νοσοκομείο». Η 85χρονη μητέρα υποστήριξε πως όταν έφυγε ο γιος της, εκείνη πλησίασε στο σημείο όπου ήταν το βαν και είδε αίματα: «Πήρα σκούπα και νερό και τα καθάρισα. Κατάλαβα ότι ήταν από τον άνθρωπο που έσερνε ο Ρ… και τρόμαξα. Τις επόμενες μέρες, όταν άκουσα ότι είχε εξαφανιστεί ο Γιώργος ο ηλεκτρολόγος, κατάλαβα» είπε, προσθέτοντας ότι είδε ξανά τον γιο της δύο ημέρες μετά, κουρεμένο και ξυρισμένο.

Στο μεταξύ, προκαλεί σοκ ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έβγαλε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δείχνει θύμα και θύτη μαζί, λίγο πριν από τη στυγερή δολοφονία. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης φαίνεται να μπαίνει στο χρωματοπωλείο του 50χρονου για να αγοράσει εργαλεία για τις εργασίες που έκανε στο σπίτι του. Ο κατηγορούμενος ρωτάει τον 42χρονο: «Μόνο αυτό πήρες, ε;» για να πάρει την καταφατική απάντηση του θύματος. Ο Γρηγοριάδης φεύγει και ο 50χρονος τού φωνάζει «Bye» (αντίο).

Ο άτυχος ηλεκτρολόγος εντοπίστηκε νεκρός έξι μέρες μετά, έχοντας υποκύψει στην εσωτερική αιμορραγία από το βαθύ τραύμα στην αορτή, που του προκάλεσε το χτύπημα με την αξίνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...