Ημερολόγιο χωρίς «ρυτίδες θλίψης»! Σε ρόλο… μοντέλων οι φιλοξενούμενοι σε γηροκομείο της Ξάνθης

Mε έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να υποδεχτούν το 2021 οι φιλοξενούμενοι σε ένα γηροκομείο στην Ξάνθη, καθώς επέλεξαν να παίξουν ρόλους… μοντέλων, δημιουργώντας το πιο ανατρεπτικό ημερολόγιο για το έτος που έρχεται!

Πρόκειται για το γηροκομείο «Ο Μέγας Βασίλειος», το οποίο μεταμόρφωσε τους ηλικιωμένους του σε «πρωταγωνιστές σε πρώτο πλάνο» και με τη βοήθεια της καλλιτεχνικής ομάδας φωτογραφίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Ξάνθης κατάφερε να εκδώσει πρώτη φορά το δικό του ημερολόγιο.

«Αφιερώνεται σε όλους τους ηλικιωμένους της καρδιάς μας που έφυγαν από κοντά μας, αλλά συνεχίζουν να μας εμπνέουν στο διηνεκές» αναφέρεται στις σελίδες του. Μάλιστα, ενώ είχε αποφασιστεί να εκδοθούν 70 συλλεκτικά αντίτυπα προκειμένου να δοθούν στους «πρωταγωνιστές», στα παιδιά τους και σε διάφορους φορείς που στηρίζουν το έργο της μονάδας, μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε η αφορμή για καταιγισμό τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που θέλουν να το αποκτήσουν.

«Εμείς μαζί εδώ… αλλά και αλλού!» γράφουν η Αθανασία και ο Θεόδωρος Παυλίδης κάτω από τη φωτογραφία τους, «Ένα τσιγάρο δρόμος είναι η ζωή! Ερωτευτείτε και θα κρατήσει περισσότερο!» παροτρύνει η Αθανασία Παυλίδου, «Το βιβλίο με κάνει να ταξιδεύω… τελικά τη δεύτερη φορά που το διαβάζω μου φαίνεται καλύτερο! Να ήταν έτσι και η ζωή μας!» εύχεται η Ευαγγελία Καρακεσίσοσγλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ