Ο pastry chef Κωνσταντίνος Συμεωνίδης απογειώνει τη σοκολάτα

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, pastry chef γνωστός από την παρουσία του στο Masterchef 2, συνεχίζει το ταξίδι που ξεκίνησε σε εστιατόρια του εξωτερικού, δουλεύοντας πλέον για κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Αγαπημένο του υλικό; Όπως φαίνεται από το λογαριασμό του στο Instagram, είναι η σοκολάτα.

Τελευταία του δημιουργία τα υπέροχα χρωματιστά χειροποίητα μπον μπον σοκολάτας, που όπως πόσταρε στο Instagram, έφτιαξε και έβαλε σε πανέμορφα κουτιά για να στείλει στην οικογένεια του και σε λίγους καλούς φίλους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες (τον τόπο καταγωγής του) για να τους ευχηθεί καλή χρονιά! Και εκείνοι, όπως φαίνεται το εκτίμησαν δεόντως.

Εμείς πάλι, μείναμε με την όρεξη που μας δημιούργησαν οι φανταστικές εικόνες των μπον μπον, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ