Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ματωμένο ερωτικό τρίγωνο με εμπόριο βρεφών! «Βιομηχανία φρίκης» στη Θεσσαλονίκη

Το ματωμένο ερωτικό τρίγωνο που αποκαλύφθηκε στην Αλβανία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν δολοφονήθηκαν δύο αδελφές από άνδρα κυριευμένο από αρρωστημένα ένστικτα, με τον οποίο είχαν και οι δύο δεσμό, έφερε στο φως τη «βιομηχανία» της φρίκης που είχαν στήσει μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου έφερναν στον κόσμο τα μωρά που αποκτούσαν μαζί του και εκείνος τα έβγαζε στο «σφυρί»!

  • Aπό την
    Ιωάννα Τσέφλιου

Η διπλή δολοφονία στα Τίρανα, που συγκλονίζει και τη χώρα μας, είχε κάνει το αίμα όλων να παγώσει. Οπως αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο 59χρονος δράστης Perparim Ademi, ο οποίος αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών αδικημάτων στην πατρίδα του και την Ελλάδα, σκότωσε εν ψυχρώ τις δύο αδελφές, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου της μιας εξ αυτών. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία παραδέχτηκε το διπλό φονικό και το απέδωσε σε λόγους ζηλοτυπίας.

«Εγώ τις σκότωσα και λυπάμαι για αυτό. Το έκανα για λόγους ζήλιας. Δεν μπορούσα να αντέξω το βάρος της προδοσίας, και η τιμή είναι ο θάνατος» ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μία από τις δύο αδελφές είχε δημιουργήσει σχέση με άλλον παραμερίζοντας τον κατηγορούμενο, ο οποίος διατηρούσε ερωτικές επαφές και με τις δύο γυναίκες. Η προανάκριση έφερε στο φως ακόμη πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καθώς οι συγγενείς των δύο γυναικών καταγγέλλουν ότι επί χρόνια ο δολοφόνος τις έβγαζε «στο κλαρί» στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε εγκύους και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πωλούν τα νεογέννητα!

«Τη μικρή μου αδελφή την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδελφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Τις άφηνε εγκύους και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά. Εχουν πουληθεί πάνω από 10 μωρά!» αποκάλυψε η αδελφή των θυμάτων, ενώ ο αδελφός τους συμπλήρωσε πως ο 59χρονος παραλάμβανε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

«Δεν ήταν μόνος, είχε και συνεργούς για αυτές τις πράξεις. Είχε και σχέσεις με έναν δικηγόρο στην Ελλάδα, ο οποίος, από όσο γνωρίζω, έχει πεθάνει» πρόσθεσε.
Οπως προκύπτει από την κατάθεση του δολοφόνου, η μία από τις ερωμένες του είχε έρθει στην Ελλάδα, όμως τις ημέρες των εορτών επέστρεψε στα Τίρανα για να συναντήσει την αδελφή της.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε την έκρηξη του 59χρονου, ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήρε το καλάσνικοφ που είχε στην κατοχή του και, μόλις του άνοιξαν την πόρτα, σκότωσε και τις δύο! Ο δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα, φέρεται ότι είχε αρκετές ερωτικές σχέσεις, αλλά τελευταία είχε παρασυρθεί από το ερωτικό τρίγωνο που έμελλε να βαφτεί με αίμα.

«Δεν ήθελα να στενοχωρηθεί ο άντρας μου και είχα αποδεχτεί σιωπηλά την προδοσία του. Δεν ήθελα να του χαλάσω την ευτυχία. Εγώ έχω ζήσει με αυτές τις γυναίκες 30 χρόνια. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσει εκεί το θέμα» κατέθεσε η νόμιμη σύζυγος του δολοφόνου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...