Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ξανά στον ανακριτή ο «Δρ Χάρος» που έστειλε μια ντουζίνα θύματα στον τάφο

Το κατώφλι του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών πέρασε για άλλη μια φορά ο -προφυλακισμένος πλέον- ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, ο οποίος πάσαρε βότανα και μαντζούνια σε απελπισμένους ανθρώπους, με τη διαβεβαίωση ότι θεραπεύουν τον… καρκίνο, παρασύροντας στον θάνατο 12 από αυτούς!

Ο 47χρονος «Δρ Χάρος», ο οποίος εμφανιζόταν ως διακεκριμένος ογκολόγος από την Ελβετία, έλαβε χθες προθεσμία για τις 28 Ιανουαρίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις νέες διώξεις σε βάρος του.

Με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο ανακριτής, ο κομπογιαννίτης ευθύνεται για συνολικά 12 θανάτους, ενώ εμπλέκεται και σε 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος ασθενών οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις ανορθόδοξες μεθόδους του, αντί της κανονικής θεραπείας που τους είχαν υποδείξει οι γιατροί!

Τα 16 πρόσωπα

Στη λίστα με όσους φέρεται ότι βοήθησαν τον προφυλακισμένο 47χρονο φιγουράρουν τα ονόματα 16 προσώπων, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές, αλλά και μία μοναχή. Στον κύκλο των ποινικά ελεγχόμενων για την υπόθεση εμφανίζεται και ο πρώην υπουργός και γιατρός Κώστας Μαρκόπουλος, που, σύμφωνα με πληροφορίες, μπλέχτηκε στην υπόθεση έπειτα από καταγγελία που έκανε ένα από τα θύματα του Κοντοστάθη.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του σε παράνομες πράξεις, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος που επισκέφθηκε τον ανακριτή ήταν για να ζητήσει την απεμπλοκή του από την υπόθεση, καταθέτοντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία δεν γνωρίζει, ούτε είχε ποτέ συναλλαγή ή συνεργασία με τον «μαϊμού» γιατρό.

«Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα το πιο δύσκολο είναι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφας. Ολα τα άλλα είναι μάλλον λιγότερο πολύπλοκα… Εχω περάσει και χειρότερα. Θα φύγει κι αυτό και ύστερα… έχουμε μαλλί να ξάνουμε» ανέφερε σε ανάρτησή του.

Στην πρώτη απολογία του ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε δηλώσει «εμπειρικός βοτανολόγος» και είχε παραδεχθεί εν μέρει την κατηγορία της απάτης. Ωστόσο, είχε αρνηθεί ότι ευθύνεται για θανάτους καρκινοπαθών και είχε υποστηρίξει ότι δεν αμειβόταν για τις υπηρεσίες του, αλλά έπαιρνε χρήματα μόνο για το κόστος των βοτάνων.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα