«Κάρφωσε» κουζινομάχαιρο στον λαιμό του κουμπάρου της

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου αρχίζει σήμερα, Δευτέρα, η δίκη για την επίθεση με κουζινομάχαιρο που δέχθηκε ένας 45χρονος από την κουμπάρα του στην Καλαμάτα.

Ο Κωνσταντίνος Φλαούνας καθόταν με τον κουμπάρο του στο σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η 50χρονη του επιτέθηκε με το κουζινομάχαιρο, καρφώνοντάς το στον λαιμό του. Οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο από την πρωτοφανή επίθεση.

Ο άντρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μαχαιριού. Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, καθώς δεν είχε τραυματιστεί η σπονδυλική του στήλη, κάποια αρτηρία ή η καρωτίδα. Σύμφωνα με τον Κ. Φλαούνα, που έχει βαφτίσει ένα από τα παιδιά του ζευγαριού, δεν είχε προηγηθεί καμία διένεξη ή καβγάς που να δικαιολογούν την επίθεση.

Μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, το θύμα ανέφερε πως δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να δώσει μια λογική εξήγηση για το κίνητρο της επίθεσης. «Εγώ έκανα παρέα με τον σύζυγό της. Περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί. Δεν είχα καμία σχέση με τη γυναίκα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φλαούνας.

Αντίθετα, η δράστιδα καταγγέλλει ότι η επίθεση ήταν απόρροια της σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχθεί από το θύμα. Μάλιστα, στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας οργίαζαν φήμες ότι… πολιορκούσε την κουμπάρα του. Ομως ο 45χρονος αρνείται αυτόν τον ισχυρισμό, αναφέροντας πως είχε συμβεί το αντίθετο: Οτι πριν από τέσσερα χρόνια η κουμπάρα του τον παρενοχλούσε και του έστελνε μηνύματα μέσω facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε συμβεί τίποτα απολύτως μεταξύ τους, καθώς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, με το οποίο είναι και κουμπάροι.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου