Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Σκότωσα τη μάνα σου! Ήταν μία π…να» Πάγωσε η Κρήτη με τον φονιά

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι διωκτικές Αρχές της Κρήτης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον 47χρονο Νορβηγό που κατακρεούργησε την 54χρονη μητέρα στα Χανιά!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν τον απόστρατο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων του στρατού της Νορβηγίας, με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα το τελευταίο διάστημα στη μεζονέτα που διατηρούσε σε συγκρότημα κατοικιών στα Μεσκλά. Μάλιστα, εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει από την Κρήτη, καθώς από τους ελέγχους που έγιναν σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες δεν εντοπίστηκε το όνομά του στις λίστες επιβατών. Ετσι, πιστεύουν ότι ο 47χρονος κρύβεται κάπου στο νησί και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι ζήτημα χρόνου.

Η 54χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενός 35χρονου που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο της και δύο εφήβων 16 και 14 ετών που είχε κάνει με τον πρώην άνδρα της, έναν 60χρονο Χανιώτη, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις. Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της, στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά, έχοντας δεχτεί μαχαιριές στον λαιμό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα μαχαιρώθηκε περισσότερες από τέσσερις φορές και, όπως προέκυψε, ο θάνατος επήλθε την περασμένη Τετάρτη προς Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει μια ανατριχιαστική πληροφορία στην υπόθεση δολοφονίας της 54χρονης. Οπως αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος, τη νύχτα της Κυριακής ο Νορβηγός τηλεφώνησε στη 16χρονη κόρη τους, στην οποία είπε επί λέξει: «Σκότωσα τη μάνα σου», βρίζοντας το θύμα με χυδαίους χαρακτηρισμούς και λέγοντας: «Ηταν μια π…να»! Το κορίτσι αναστατώθηκε και τότε το τηλέφωνο άρπαξε ο αδελφός της, που άκουσε τα λόγια οργής που έλεγε ουρλιάζοντας από την άλλη άκρη της γραμμής ο Νορβηγός, ο οποίος πιθανότατα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται να παραδοθεί το πρωί της Δευτέρας, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Τα παρακολουθεί ψυχολόγος

Τα δύο παιδιά βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο. Σοκαρισμένη από την αγριότητα του εγκλήματος είναι και η τοπική κοινωνία στα Μεσκλά, αν και μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών όπου έμενε το ζευγάρι μιλούν για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ τους, ενώ ο 47χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για ψυχολογικά προβλήματα του Νορβηγού, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Εξάλλου, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο χώρος όπου βρέθηκε το πτώμα ήταν αναστατωμένος και υπήρχαν παντού σπασμένα ποτήρια, γεγονός που μαρτυρεί ότι είχε προηγηθεί άγριος καβγάς, ο οποίος κατέληξε στο φονικό.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα