Άστρα και… απιστία! Ποια ζώδια ρίχνουν «κέρατο» και ποια είναι σκέτοι «βράχοι»

Είτε πιστεύει κανείς στα ζώδια είτε όχι, δεν μπορεί να αγνοήσει τους αριθμούς, όταν αυτοί αποκαλύπτουν ποια από αυτά είναι πιο άπιστα στον γάμο και ποια αποδεικνύονται «βράχοι» στους πειρασμούς.

  • Από τον
    Βασίλη Χονδρογιάννη

Η μεγαλύτερη σελίδα γνωριμιών για παντρεμένους στον κόσμο έβαλε κάτω τα στατιστικά των χρηστών που βρίσκουν μέσω αυτής ερωμένες ή εραστές και τα συσχέτισε με το ζώδιό τους. Η έρευνα του Illicit Encounters.com, την οποία δημοσιεύει το γυναικείο περιοδικό «Female» της «Daily Mail», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ζυγοί είναι το ζώδιο που απατά πιο συχνά τη/τον σύζυγό του. Κατέγραψε ότι το 16% όσων διέπραξαν μοιχεία μέσω της ιστοσελίδας ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ με μικρή διαφορά (14%) ακολουθούν οι Δίδυμοι.

Φαβορί

Το «βάθρο» της απιστίας συμπληρώνουν οι Αιγόκεροι με ποσοστό 12%. Αντίθετα, τα πιο πιστά ζώδια αποδείχτηκαν οι Σκορπιοί, με το ποσοστό τους ανάμεσα στους άπιστους συζύγους να είναι μόλις 3%, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν με 4% οι Υδροχόοι και οι Τοξότες.

Πολύ κοντά στα πρώτα φαβορί για απιστία είναι οι Ταύροι με 11% και οι Καρκίνοι με 11%. Από την άλλη, οι Κριοί με 5% και οι Ιχθύες με 6% είναι πιο κοντά στην πρώτη τριάδα με τα πιο πιστά ζώδια. Τέλος, οι Λέοντες και οι Παρθένοι με 8%, είναι κάπου στη μέση στην κλίμακα απιστίας των παντρεμένων ζωδίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ