Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου απαιτεί αποζημίωση 120.000 ευρώ από το πρώτο του θύμα

Ζητάει και τα… ρέστα!

Ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου ζητάει και τα… ρέστα από την πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε και με αγωγή διεκδικεί αποζημίωση 120.000 ευρώ!

Ο γιατρός, σε βάρος του οποίου έχουν υποβάλει μηνύσεις 20 γυναίκες, προσέφυγε την Πέμπτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, όπου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας για τις βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη λόγω της μήνυσής της και όσων ακολούθησαν.

Σε βάρος του μαιευτήρα με τα… μακριά χέρια έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Με την αγωγή του κατά της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε, αρνείται κατηγορηματικά όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του και ζητά αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ.

Η γυναίκα, η οποία σήκωσε «τσουνάμι» μηνύσεων και από άλλες παθούσες μετά την καταγγελία της τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι μια 55χρονη πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά. Σύμφωνα με όσα είχε πει τότε, επισκέφθηκε με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γυναικολόγος λόγω ενοχλήσεων που είχε, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης μήτρας.

Της χάιδευε το στήθος

Ο συγκεκριμένος γιατρός γνώριζε το ιατρικό ιστορικό της και της ζήτησε να κάνει κολπική εξέταση στο ιατρείο του. Η 55χρονη δήλωσε ότι ο γιατρός επέμενε σε λεπτομερέστατη εξέταση και τη θώπευε στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Μετά την καταγγελία αυτή, ακολούθησαν η μία μετά την άλλη εγκλήσεις και από άλλα θύματα του γιατρού που έφτασαν τις 20! Σημειώνεται ότι η 55χρονη πολύτεκνη προανήγγειλε πρόσφατα με αίτησή της διά της πληρεξούσιας δικηγόρου της την υποβολή και νέας μήνυσης σε βάρος του γυναικολόγου.

Η αιτία είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ότι ο γιατρός ισχυρίστηκε στην απολογία του ενώπιον της ανακριτικής Αρχής ότι είναι θύμα σκευωρίας, σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από την ίδια, την οποία παρουσιάζει ως πρώην ερωμένη του!

Η κύρια ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση αρχίζει στις 4 Φεβρουαρίου, με βάση τις κλήσεις που έχουν σταλεί στα φερόμενα ως θύματα, και αναμένεται να συνεχιστεί ως τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γυναικών, θα ακολουθήσει η απολογία του γυναικολόγου.

Η νοσηρή τακτική του γιατρού, την οποία περιγράφουν τα θύματά του σε όλες σχεδόν τις καταγγελίες, ήταν ότι συνήθως έκανε εξέταση του κόλπου χωρίς γάντια και θώπευε με κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις την περιοχή της κλειτορίδας, ενώ έκανε και χυδαία σχόλια, ακόμα και σε γυναίκες που κυοφορούσαν!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...