Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Κώστας Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Μετά το ρεπορτάζ της «Espresso» εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου.

Αρχικά, ο θάνατος του Κώστα Δασκάλου αποδόθηκε σε ατύχημα. Ωστόσο, η αποκλειστική μαρτυρία ενός αυτόπτη που εξασφάλισε η «Espresso» ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς έκανε λόγο για δολοφονία!

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή υπολογίζει ότι ο θάνατος επήλθε περίπου έναν μήνα προτού βρεθεί το πτώμα, κάτι που συμπίπτει με τον χρόνο εξαφάνισης του 40χρονου, και τον είχε αποδώσει σε πνιγμό, καθώς δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις ή ίχνη πάλης. Eτσι, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αν και αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων.

Η «Espresso» εξασφάλισε τη μαρτυρία ενός άνδρα που μένει ακριβώς απέναντι από το πηγάδι όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Κώστας Δασκάλου και ανατρέπει την εκτίμηση του ιατροδικαστή, υποστηρίζοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος δολοφονήθηκε!

«Εγώ στο πηγάδι πήγα και βούτηξα, τον Κώστα τον φάγανε. Του έβαλαν πέτρες στα πόδια, το σχοινί ακόμα μέσα είναι που τον δέσανε! Aκουσα τον Κώστα να μιλάει στο τηλέφωνο στον δρόμο και να λέει: “Να δουλέψω μέσα, να πληρωθώ και θα σου τα φέρω τα λεφτά. Για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε;”» είχε δηλώσει αποκλειστικά στην «Espresso» o μάρτυρας.

Στην Αστυνομία

Πλέον, ένας νέος μάρτυρας ίσως φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 40χρονου. Πρόκειται για έναν καλό φίλο του Κώστα, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί του λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

«Στο πλαίσιο των ερευνών, δώσαμε στην Αστυνομία το όνομα ενός μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, φίλος του αείμνηστου Κώστα ήταν μαζί του λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή του. Η Ασφάλεια Καβάλας μάς διαβεβαίωσε ότι αυτός ο μάρτυρας έχει ήδη εξεταστεί και συμφώνησε μαζί μας πως χρήζει συμπληρωματικής καταθέσεως, μετά και το τέλος όλων των προανακριτικών ερευνών. Από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε ότι ο μάρτυρας έχει πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις. Με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του τηλεφωνικού απορρήτου είμαστε σίγουροι ότι θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια γιατί γνωρίζει και πρόσωπα και καταστάσεις» δηλώνει στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα, Ανθούλα Ανάσογλου.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με το τι απέγινε το κινητό του Κώστα Δασκάλου, το οποίο δεν έχει βρεθεί ως σήμερα.

«Υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν, όπως να εντοπιστεί το κινητό του Κώστα, το στίγμα του οποίου έπαψε την ημέρα της εξαφάνισης. Το κινητό δεν βρέθηκε ούτε μέσα στο πηγάδι, το οποίο ερευνήθηκε με μεγάλη προσοχή. Με βαθιά πεποίθηση ότι η αλήθεια πρέπει να λάμψει και βλέποντας τον πατέρα να λυγίζει μπροστά στην Ασφάλεια και να επιμένει “το φάγανε το παιδί μου και το ξέρετε”, θεωρούμε ότι υπό το φως των καινούργιων ευρημάτων η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλο βάθος και να επανεξεταστούν όλοι όσοι έδωσαν αρχικά κατάθεση» προσθέτει η δικηγόρος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα