Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Κώστας Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Μετά το ρεπορτάζ της «Espresso» εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου.

Αρχικά, ο θάνατος του Κώστα Δασκάλου αποδόθηκε σε ατύχημα. Ωστόσο, η αποκλειστική μαρτυρία ενός αυτόπτη που εξασφάλισε η «Espresso» ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς έκανε λόγο για δολοφονία!

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή υπολογίζει ότι ο θάνατος επήλθε περίπου έναν μήνα προτού βρεθεί το πτώμα, κάτι που συμπίπτει με τον χρόνο εξαφάνισης του 40χρονου, και τον είχε αποδώσει σε πνιγμό, καθώς δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις ή ίχνη πάλης. Eτσι, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αν και αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων.

Η «Espresso» εξασφάλισε τη μαρτυρία ενός άνδρα που μένει ακριβώς απέναντι από το πηγάδι όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Κώστας Δασκάλου και ανατρέπει την εκτίμηση του ιατροδικαστή, υποστηρίζοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος δολοφονήθηκε!

«Εγώ στο πηγάδι πήγα και βούτηξα, τον Κώστα τον φάγανε. Του έβαλαν πέτρες στα πόδια, το σχοινί ακόμα μέσα είναι που τον δέσανε! Aκουσα τον Κώστα να μιλάει στο τηλέφωνο στον δρόμο και να λέει: “Να δουλέψω μέσα, να πληρωθώ και θα σου τα φέρω τα λεφτά. Για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε;”» είχε δηλώσει αποκλειστικά στην «Espresso» o μάρτυρας.

Στην Αστυνομία

Πλέον, ένας νέος μάρτυρας ίσως φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 40χρονου. Πρόκειται για έναν καλό φίλο του Κώστα, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί του λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

«Στο πλαίσιο των ερευνών, δώσαμε στην Αστυνομία το όνομα ενός μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, φίλος του αείμνηστου Κώστα ήταν μαζί του λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή του. Η Ασφάλεια Καβάλας μάς διαβεβαίωσε ότι αυτός ο μάρτυρας έχει ήδη εξεταστεί και συμφώνησε μαζί μας πως χρήζει συμπληρωματικής καταθέσεως, μετά και το τέλος όλων των προανακριτικών ερευνών. Από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε ότι ο μάρτυρας έχει πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις. Με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του τηλεφωνικού απορρήτου είμαστε σίγουροι ότι θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια γιατί γνωρίζει και πρόσωπα και καταστάσεις» δηλώνει στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα, Ανθούλα Ανάσογλου.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με το τι απέγινε το κινητό του Κώστα Δασκάλου, το οποίο δεν έχει βρεθεί ως σήμερα.

«Υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν, όπως να εντοπιστεί το κινητό του Κώστα, το στίγμα του οποίου έπαψε την ημέρα της εξαφάνισης. Το κινητό δεν βρέθηκε ούτε μέσα στο πηγάδι, το οποίο ερευνήθηκε με μεγάλη προσοχή. Με βαθιά πεποίθηση ότι η αλήθεια πρέπει να λάμψει και βλέποντας τον πατέρα να λυγίζει μπροστά στην Ασφάλεια και να επιμένει “το φάγανε το παιδί μου και το ξέρετε”, θεωρούμε ότι υπό το φως των καινούργιων ευρημάτων η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλο βάθος και να επανεξεταστούν όλοι όσοι έδωσαν αρχικά κατάθεση» προσθέτει η δικηγόρος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...