Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Νέο «φάουλ» Μητσοτάκη! Παρευρέθηκε σε τραπέζωμα στο σπίτι του Χρ. Στεφανάδη στην Ικαρία

Η οργή των Ελλήνων πολιτών από τη νέα πρόκληση του πρωθυπουργού και την «αδυναμία» του να κατανοήσει ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει πρώτος τα μέτρα τα οποία αποφασίζει έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Μετά την ανεμελιά της Πάρνηθας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς ενσυναίσθηση, την ημέρα που αποφάσισε να κλείσει στα σπίτια τους από τις έξι το απόγευμα περισσότερους από τους μισούς Έλληνες, την ημέρα που οι νεκροί από τον κορονοϊό έφτασαν τους 6.000, αποφάσισε, ως άλλος Λουδοβίκος, να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια όλες τις απαγορεύσεις που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες.

Με μια κουστωδία κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, υπό τη συνοδεία μουσικής, εν είδει λαϊκού πανηγυριού, διέσχισε τον παραλιακό δρόμο στον Εύδηλο Ικαρίας και στη συνέχεια κατέληξε σε γλέντι στο σπίτι του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Όλα λάθος. Ολα κακώς καμωμένα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθησε σε γεύμα με περισσότερους από 30 συνδαιτυμόνες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται όλοι αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο και στοχεύουν τους πολίτες, μιλώντας για ατομική ευθύνη.
Στην ευωχία, πρώτος και καλύτερος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με την αλήθεια και έχει εκτελέσει τη λογική, και μαζί του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, που ενημερώνει καθημερινά για την πορεία των εμβολιασμών.

Ήταν εκεί και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής και οικοδεσπότης των πλέον των 30, που παρακάθισαν στο τραπέζωμα, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Μεσάνυχτα Σαββάτου μοίρασαν τη δήλωση του οικοδεσπότη καθηγητή Καρδιολογίας οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, γιατί οι φωτογραφίες και το βίντεο από το «ικαριώτικο πανηγύρι» του πρωθυπουργού είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα πιο ήπια σχόλια εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν «ντροπή» και «αίσχος».

Η δήλωση Στεφανάδη ήταν ανάλογη της πράξης όλων τους, στα όρια της γελοιότητας. «Κρατήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια». Λύστε μας μια απορία: Οι υπόλοιποι Έλληνες μπορούν να διοργανώσουν τσιμπούσι με 30 νοματαίους στο μπαλκόνι τους ή θα πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε πρόστιμα;

Ανάλογης «ευφυΐας» ήταν και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη: «Ηταν μια πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος».

Ενημερώνουμε τον κ. Ταραντίλη ότι αυτό δεν επιτρέπεται για τους κοινούς θνητούς και συνεχίζουμε με την κατακλείδα της προσπάθειάς του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: «Σε κάθε περίπτωση, στις μελλοντικές περιοδείες του πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα». Δεν εξηγείται αλλιώς: Στο Μαξίμου πρέπει να έχουν βάλει στοίχημα ότι θα ξεπεράσει και τον Πέτσα…

f2 2021 02 08T094336.444

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...