Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Σκλάβος» εκβιαστών ο ράπερ «φάντασμα»! Η τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρουδή μιλά για το ροζ βίντεο

Οι άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του ράπερ Lamanif και η αγωνία για την τύχη του έχουν επισκιάσει για την ώρα τις αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς, το cyber bullying και τα ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές που ανέβηκαν στο διαδίκτυο για να διασύρουν τον νεαρό μουσικό. Ολα όμως αποτελούν κομμάτια του ίδιου παζλ, που καλούνται να συνθέσουν οι Αρχές.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου Λάμπρου Μανιφάβα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όπου αλλού θεωρείται πιθανό να βρίσκεται, αφότου έκλεισε την κάμερα μπροστά στην οποία προανήγγειλε το απόγευμα της Δευτέρας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να διαχειριστεί τη χλεύη που εισέπραξε όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο με προσωπικές του στιγμές με γυναικεία εσώρουχα, σε ρόλο υποτακτικού «αφέντρας».

F2 1
Στιγμιότυπο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του ράπερ

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται με τη συμμετοχή εθελοντών του ΟΦΚΑΘ, που αναζήτησαν ίχνη του νεαρού στην ευρύτερη περιοχή της Περαίας χρησιμοποιώντας θερμική κάμερα, εκπαιδευμένους σκύλους και drone.

«Πήραμε και LSD»

Στο βίντεο που ανέβασε ο Lamanif ανέφερε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζει με την κοκαΐνη, εξηγώντας για τη συνεύρεσή του με τις «αφέντρες»: «Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Εγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν».

Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα το παρασκήνιο του επίμαχου βίντεο, που τραβήχτηκε πέρυσι το Πάσχα από την ίδια την «αφέντρα». Ο 24χρονος βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας μαζί με μια φίλη τους. Εκεί έκαναν χρήση παραισθησιογόνων ουσιών και ο νεαρός με τη γυναίκα που καταγγέλλει συνευρέθηκαν, ο ίδιος παίζοντας τον ρόλο του υποτακτικού και εκείνη της «αφέντρας». Στο βίντεο εμφανίζεται ο 24χρονος ως ποδολάγνος φορώντας γυναικείο εσώρουχο, ενώ το σκηνικό συμπληρώνει η γυναίκα που τινάζει στο στόμα του τη στάχτη του τσιγάρου της. Στη συνέχεια, όμως, η νεαρή γυναίκα απαιτούσε από τον ράπερ χρήματα για να μην τον διασύρει.

lamanif copy 1
Ο ράπερ Lamanif

Τελικά, το υλικό ανέβηκε στο διαδίκτυο και αρκετοί «αντίπαλοι» ράπερ βρήκαν ευκαιρία να πάρουν το «αίμα τους πίσω» για όσες απειλές εκτόξευε ο Lamanif εναντίον τους κατά καιρούς. Απειλές μέσω βίντεο, που είναι συνηθισμένες στον χώρο της ραπ, για να δίνουν τροφή στους θαυμαστές, όπως στους σικέ αγώνες κατς.

Οσο για την «αφέντρα» που τράβηξε το βίντεο, οι πληροφορίες της «Epsresso» αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 30 χρόνων με ισχυρή εξάρτηση από ναρκωτικά, σε βαθμό που έχει χάσει τον έλεγχο.

Το κοινό σημείο με τον αγνοούμενο Λάμπρο Μανιφάβα ήταν αρχικά οι ουσίες. Κατόπιν, εκείνη θέλησε να γίνει στενότερη η σχέση τους και, όταν εισέπραξε άρνηση, επέλεξε να τον εκβιάζει με το βίντεο, ζητώντας του και χρήματα.

Η τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρουδή τον καλεί να μην κάνει καμιά ανοησία

Οι συνθήκες εξαφάνισης του νεαρού Lamanif έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε όσους τον γνωρίζουν και είναι πολλά τα άτομα από τον φιλικό κύκλο του που του ζητούν διαδικτυακά να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν και να συνεχίσει τη ζωή του.

f4
Η Γεωργία Μαυρουδή

Μεταξύ αυτών, και η γνωστή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρουδή, που, μόλις πληροφορήθηκε την εξαφάνιση του Λάμπρου Μανιφάβα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook την ανακοίνωση του Silver Alert, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να το μεταφέρει στις Αρχές. Πρόσθεσε όμως: «Ας ελπίσουμε να είναι καλά, γιατί η ηθική αυτουργός θα έχει πολύ μεγάλο θέμα! Ξέρει αυτή…»

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Γεωργία Μαυρουδή, η οποία θέλησε να απευθύνει έκκληση στον φίλο της να μην κάνει πράξη αυτό που ανακοίνωσε στο βίντεο. «Να μην κάνει καμιά ανοησία, γιατί όλα διορθώνονται. Τον στηρίζουμε, να πάρει τον χρόνο του, να ηρεμήσει και να επιστρέψει σε όσους τον αγαπούν και τον σέβονται» είπε, διευκρινίζοντας ότι έκανε και ο ίδιος λάθη, ίσως γιατί συναναστράφηκε λάθος άτομα.

Η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει μια πιο ψύχραιμη διάσταση όσον αφορά το επίμαχο υλικό, καθώς ο ράπερ φάνηκε στο βίντεο που ανέβασε να έχει την αγωνία να ξεκαθαρίσει ότι του αρέσουν οι γυναίκες. «Δεν αλλάζουν τη σεξουαλική ταυτότητά του όσα καταγράφηκαν στο βίντεο, παραμένει στον ίδιο προσανατολισμό, δεν τον έκανε λιγότερο άνδρα σε σχέση με τις γυναίκες. Δεν άλλαξε κάτι. Αλλωστε, όλα συνέβησαν υπό την επήρεια ουσιών» αναφέρει η Γεωργία Μαυρουδή, προσθέτοντας ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του ο Lamanif δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τους εκβιασμούς και να απευθυνθεί στις Αρχές.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...