Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο Σκρουτζ Υπουργός και το τραπέζωμα-παρωδία σε γυναίκα δημοσιογράφο

Στο «φως» το απίστευτο περιστατικό προ πανδημίας με γυναίκα δημοσιογράφο

Ορισμένες φορές οι Έλληνες πολιτικοί ξεπερνούν και τα καλύτερα ανέκδοτα. Και δεν μιλάμε για κάποιον βουλευτή μικρού κόμματος, οπότε θα δικαιολογείτο ο υπολογισμός των εξόδων, διότι -για όσους δεν το γνωρίζουν- οι βουλευτές της περιφέρειας έχουν διπλάσια έξοδα από αυτούς του κέντρου. Ισχύει ακόμα και για τους βουλευτές των μεγάλων κομμάτων, όπως είχε παραδεχτεί με πόνο ψυχής ο Ιορδάνης Τζαμτζής.

Ο κορυφαίος υπουργός (σ.σ.: στον τελευταίο ανασχηματισμό άλλαξε υπουργείο, με το χαρτοφυλάκιό του να είναι «ηλεκτροφόρο») όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Στο υπουργείο η συμπεριφορά του είχε ήδη γίνει ανέκδοτο, αφού δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη ούτε για να αλλάξει θέση στα χαρτομάντιλα. Ο άνθρωπος όμως δεν είναι μπαταχτσής. Δεν είναι, για παράδειγμα, σαν κάτι μεγαλοδικηγόρους που θυμίζουν τον αξέχαστο Τεπενδρή στη γνωστή ελληνική ταινία. Ο άνθρωπος είναι απλώς σπαγκοραμμένος. Δεν κάνει δηλαδή μεγάλη ζωή χωρίς να πληρώνει, απλώς δεν ξοδεύει φράγκο. Δικαίωμά του.

Όταν όμως θέλεις αισθηματικές περιπέτειες, μιλάμε για νόμιμες, αφού ο άνθρωπος ήταν εργένης -μην πάει ο νους σας στο πονηρό, ε;- τότε πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Αν μη τι άλλο, στα πρώτα ραντεβού. Ο υπουργός μπορεί να παντρεύτηκε πρόσφατα, όμως δεν άλλαξε συνήθειες αναφορικά με την τσέπη του, που έχει καβούρια. Η ιστορία που φέρνει στο φως η «Espresso» και εκτυλιχθηκε προ πανδημίας είναι χαρακτηριστική.

Ο υπουργός, λοιπόν, φλέρταρε με δημοσιογράφο, όχι από τις προβεβλημένες, αλλά μια γυναίκα αρκετά αξιοπρεπή, από καλή οικογένεια. Πραγματική κυρία. Η γυναίκα ενέδωσε και αποφάσισε να δειπνήσει με τον υπουργό. Ο οποίος, ως πραγματικός τζέντλεμαν, την πήγε σε πολυτελές εστιατόριο του Ψυχικού. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τα κωμικά άρχισαν όταν ήρθε η ώρα της παραγγελίας. Ο ευγενέστατος σερβιτόρος πλησίασε το τραπέζι του ζευγαριού, με το κεράκι στη μέση, όπως είθισται για πρώτο ραντεβού, για να πάρει παραγγελία από το ζευγάρι. Εκεί η δημοσιογράφος έκανε το πιο απογοητευτικό ρεπορτάζ στη ζωή της, αφού με έκπληξη άκουσε τον υπουργό να αρνείται το κουβέρ, διότι «δεν τρώει ψωμί», και να ζητά από τον σερβιτόρο να αντικαταστήσει το εμφιαλωμένο νερό με κανάτα από τη βρύση: «Δεν ξέρεις πόσο καιρό μπορεί να είχαν εκτεθειμένα τα μπουκάλια»!

Η αποθέωση ήρθε με το κυρίως πιάτο. «Ξέρεις, το βράδυ δεν τρώω. Θα ήθελες να μοιραστούμε μια σαλάτα;» ρώτησε τη συνοδό του, η οποία είχε μείνει άφωνη. Τι να κάνει η γυναίκα; Δέχτηκε! Και δεν έβλεπε την ώρα να τελειώσει το μαρούλι για να σηκωθεί να φύγει. Φυσικά το ειδύλλιο έληξε άδοξα, με τη δημοσιογράφο να μη θέλει να ξαναδεί τον υπουργό ούτε για ρεπορτάζ! Κρίμα, διότι την επόμενη φορά μπορεί να μοιράζονταν κανένα πιτόγυρο.

Η αξιοπρεπής κυρία δεν δημοσιοποίησε την εμπειρία της ούτε ως παραπολιτικό. Τη μοιράστηκε μόνο με δικούς της ανθρώπους. Γι’ αυτό ο κορυφαίος υπουργός συνεχίζει να έχει το προφίλ του «τεχνοκράτη» και όχι του «σπάγκου». Εκτός υπουργείου φυσικά, αφού εντός ακόμα και τα σουβλάκια τα πληρώνει ο γενικός γραμματέας του. Οταν το σουβλάκι είναι τζάμπα, χαλάλι η δίαιτα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...