Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Αρναούτη επιτίθεται! Την άλλη εβδομάδα καταθέτει αγωγή εις βάρος μελών της οικογένειας Παντελίδη

Πέντε χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, δεν λέει να κοπάσει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή και στα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ μάρκας SUV!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες, ανήμερα της «μαύρης» επετείου από τον θάνατο του αξέχαστου καλλιτέχνη, η Μίνα Αρναούτη αναμένεται έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των μελών της οικογένειας του 32χρονου τραγουδιστή. Η 35χρονη κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, βρέθηκε σε καταστολή, έκανε 16 χειρουργεία και έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες, θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια στοχοποιήθηκε από τους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη μέσω προσωπικών αναρτήσεων στα social media, αλλά και δημόσιων τοποθετήσεών τους.

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της συκοφάντησής της, όπως υποστηρίζει στην αγωγή της, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει ότι οι επιθέσεις προς το πρόσωπό της άρχισαν το 2016 και συνεχίστηκαν έως το 2019. Η 35χρονη επικαλείται ειδικότερα αναρτήσεις τόσο της μητέρας του άτυχου τραγουδιστή Αθηνάς Παντελίδη όσο και του γιου της Τριαντάφυλλου στις σελίδες που διατηρούν στα social media. Σε μία από αυτές, ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη είχε ποστάρει ένα σημείωμα που βρέθηκε στο εικονοστάσι που χτίστηκε στη μνήμη του Παντελή στον τόπο του δυστυχήματος, το οποίο μεταξύ άλλων έγραφε:

«Μυρσίνη, γιατί είπες ψέματα; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου; Και έτσι σε έχει δεμένη;» Σε άλλη ανάρτηση η Αθηνά Παντελίδη έγραφε, χωρίς να αναφέρει όνομα:

«Αν σου έχει μείνει λίγη τσίπα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις». Οι συγγενείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μέσα στον πόνο τους, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την οργή τους ούτε όταν δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά αποσπάσματα από το πόρισμα της Τροχαίας, το οποίο κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οδηγός του μαύρου τζιπ ήταν ο αδικοχαμένος αοιδός.

Η αντίδρασή τους αυτή είχε προκαλέσει τότε το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη, που έκτοτε δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις και εκδηλώσεις μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί ότι η τελευταία εξέλιξη με την αγωγή της 35χρονης συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη έρχεται μετά την αρχειοθέτηση από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών της έρευνας σχετικά με τη μαρτυρία ενός 50χρονου σερβιτόρου ότι το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Ο θάνατος παραμόνευε το λαϊκό παιδί «της διπλανής πόρτας» στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σε εκείνο το σημείο, το θηριώδες τζιπ του πρώην μόνιμου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, που μπήκε με ορμή στο ελληνικό τραγούδι, ξέφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες της ασφάλτου. Μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο, από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός, επέβαιναν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πρόσκρουση. Λίγο πριν από το τραγικό τροχαίο, οι τρεις τους διασκέδαζαν σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και σε σπίτι-λέσχη στην περιοχή του Ελληνικού, ανυποψίαστοι για όσα θα ακολουθούσαν. Ο καλλιτέχνης-φαινόμενο του λαϊκού τραγουδιού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Λίγη ώρα αργότερα, τα μέλη της οικογένειάς του, που κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σορό του αγαπημένου τους ανθρώπου, επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...