Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Νέα «μαργαριτάρια» για τον Λιγνάδη! Οι αυνανισμοί σε αμφιθέατρα και οι γυμνές φοιτήτριες

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και των «ορέξεών» του, καθώς αυτή τη φορά τον καταγγέλλει μία πρώην φοιτήτρια για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της και προσβολή της προσωπικότητάς της κατά τη διάρκεια των σπουδών της, το έτος 2004-2005.

Η Α.Α., πρώην φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, καταγγέλλει στη «LiFO» περιστατικά με όσα διέπραττε με άνεση ο Δημήτρης Λιγνάδης και μάλιστα εντός του δημόσιου πανεπιστημίου, όπου πήγε να διδάξει για ένα εξάμηνο, το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς σταμάτησε ξαφνικά ύστερα από τέσσερις μήνες.

«Από την πρώτη μέρα στο μάθημα έκανε περίεργες ερωτήσεις. Σε μένα είχε ρωτήσει τι είναι αυτό που δεν θα έκανα ποτέ στο θέατρο. Δεν ήθελα να απαντήσω, γιατί φαντάστηκα ότι μου το λέει για να το κάνω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή επέμενε, του είπα ότι αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν να γδυθώ. Και μου είπε “ωραία, γδύσου” και επέμενε με πολύ έντονο τρόπο» ανέφερε στη «LiFO».

Οπως είπε η κοπέλα, έχει στείλει μια καταγγελία στο ΣΕΗ για ένα από τα πρώτα περιστατικά και σε περίπτωση που την καλέσουν θα πάει να καταθέσει. Συγκεκριμένα, μία μέρα που είχαν μάθημα μαζί του η Α.Α. κάθισε στην πρώτη σειρά διαγώνια από την έδρα, οπότε τον έβλεπε από τη μέση και κάτω, και διαπίστωσε έκπληκτη πως είχε γυμνό το σημείο του σώματός του και αυνανιζόταν!

«Αυτός με είδε που ξαφνιάστηκα και γελούσε με ένα μειδίαμα, συνεχίζοντας ό,τι έκανε. Μετά τελείωσε, κουμπώθηκε και συνέχισε το μάθημα. Αυτό κατήγγειλα στο ΣΕΗ, αλλά υπήρξαν κι άλλα». Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, σε παραστάσεις όπως «Οι τρεις αδελφές» του Τσέχοφ ο Λιγνάδης έβαζε τα κορίτσια να δέρνονται μεταξύ τους και να γδύνουν το ένα το άλλο, και τα αγόρια να γλείφουν το πάτωμα, υποστηρίζει η πρώην φοιτήτρια και προσθέτει ότι ο σκηνοθέτης κάπνιζε χασίς κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ενθουσιασμός

«Κανείς μας τότε δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει στη σχολή, η οποία ήταν νεοσύστατη. Ούτε Πρόγραμμα Σπουδών δεν είχαμε. Στην αρχή θεωρούσαμε σπουδαίο που θα μας δίδασκε ένας καλλιτέχνης σαν αυτόν. Μετά όλα αυτά θεωρήθηκαν κάτι σαν εκκεντρικότητες και ιδιαιτερότητες. Στην τάξη είχαμε ένα αγόρι με το οποίο από την πρώτη στιγμή σύναψε σχέση. Θυμάμαι ότι στην αρχή ο συμφοιτητής μας μιλούσε με ενθουσιασμό. Παρ’ όλα αυτά, από όσα μας μετέφερε στη συνέχεια, αντιλαμβανόμασταν ότι όλα αυτά που μας περιέγραφε ήταν πολύ κακοποιητικά και τοξικά. Η σχέση αυτή τελείωσε άδοξα. Βρέθηκαν και μια δυο φορές στην Αθήνα. Σίγουρα δεν ήταν κανονική σχέση. Ηταν ένας καθηγητής που είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 18χρονο φοιτητή» κατήγγειλε η Α.Α., συμπληρώνοντας πως ο συμφοιτητής της μετά το τρίτο έτος εμφάνισε πολύ σοβαρά σημάδια κατάθλιψης, έπεσε στα ναρκωτικά και έκανε απόπειρες αυτοκτονίας!

«Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο η σχέση τους. Σήμερα κάνει θεραπεία και προσπαθεί να συνέλθει» είπε. Οπως ανέφερε η πρώην φοιτήτρια, ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί, αφού είχε προσεγγίσει κι άλλα άτομα από την ίδια τάξη. «Ο ένας μού είπε ότι θέλει να στείλει κάτι στο ΣΕΗ. Ο άλλος δεν έχει μιλήσει, παρότι όλοι ξέραμε πως κάτι γινόταν και τον πίεζε» κατέληξε.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».