Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ελεύθερος έπειτα από 24ωρη κράτηση στη ΓΑΔΑ ο Στέφανος Χίος

Ελεύθερος αφέθηκε χθες το πρωί, έπειτα από εικοσιτετράωρη κράτηση, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» της περασμένης Δευτέρας. Στη συνέχεια επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν, και μετά τις τυπικές διαδικασίες αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Στην απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα ο δημοσιογράφος, ο οποίος πριν από επτά μήνες είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση από αγνώστους, που παραμένουν ασύλληπτοι, ανέφερε ότι δεν κατέχει θέση ευθύνης, ότι είναι συντάκτης και πως τα κείμενά του είναι όσα φέρουν την υπογραφή του.

Όπως ανέφερε το makeleio.gr, ο Στέφανος Χίος διώκεται για συνέργεια, διότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», των οποίων το πρωτοσέλιδο και το βίντεο, αντίστοιχα, που διαφήμιζε προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν πολυμελής ομάδα αστυνομικών συνέλαβε τον δημοσιογράφο την ώρα που προσερχόταν στα γραφεία της εφημερίδας. Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων, έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας προς τις αστυνομικές Αρχές. Ο Στέφανος Χίος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην Κρατική Ασφάλεια, κατόπιν προσήχθη στην ανακρίτρια και επέστρεψε εκ νέου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το βράδυ.

Στο πρωτοσέλιδό του, που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση, το «Μακελειό» αναφερόταν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Εν τω μεταξύ, παραμένει άγνωστο αν έχει γίνει κάποια πρόοδος στις έρευνες για τον εντοπισμό του επαγγελματία εκτελεστή που πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο δύο φορές εξ επαφής -στον λαιμό και στο στήθος- τον περασμένο Ιούλιο έξω από το σπίτι του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα