Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι φωτογραφίες που «καίνε» τον Λιγνάδη και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του βιασμού του νεαρού Αιγύπτιου!

Αν και ο προφυλακισμένος -πλέον- Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ότι είχε ολοκληρωμένη ερωτική σχέση με τον 23χρονο σήμερα Σαλέμ, τον «καίνε» οι φωτογραφίες με σεξουαλικό υπονοούμενο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά και η κατάθεση του νεαρού αλλοδαπού στην οποία περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον βιασμό που φέρεται ότι υπέστη από τον ηθοποιό στην Επίδαυρο τον Αύγουστο του 2015!

Ο ένας εκ των δύο νεαρών Αιγυπτίων, οι οποίοι κατηγορούν για κακοποίηση τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, προσκόμισε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση τέσσερις φωτογραφίες, οι οποίες φέρεται ότι αποδεικνύουν τις πολύ στενές σχέσεις που είχε με τον 56χρονο σκηνοθέτη. Οι δύο από αυτές, που είναι γροθιά στο στομάχι, τραβήχτηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την παράσταση «Ριχάρδος ο Γ’», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός διακρίνεται να ποζάρει ημίγυμνος μπροστά από τον καθρέφτη, ενώ από πάνω του έχει σκύψει ο 16χρονος -τότε- Σαλέμ και τον αγκαλιάζει, χαϊδεύοντάς του το γυμνό στέρνο με το ένα χέρι και απαθανατίζοντας τη σκηνή με το άλλο!

Τα χάδια του Σαλέμ στον ημίγυμνο Λιγνάδη

Οπως ισχυρίστηκε ο Αιγύπτιος στη συμπληρωματική κατάθεσή του, οι άλλες δύο φωτογραφίες-φωτιά, που φέρεται ότι καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη ότι δεν είχε ερωτικές σχέσεις με ανηλίκους, τραβήχτηκαν στο σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού. Στη μία διακρίνεται ο 23χρονος -σήμερα- Αιγύπτιος να ποζάρει στον φακό φορώντας μόνο το μποξεράκι του, ενώ η άλλη δείχνει τον ηθοποιό να στέκεται σχεδόν γυμνός μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου του! Σύμφωνα, μάλιστα, με τον καταγγέλλοντα, ο γνωστός σκηνοθέτης τον είχε απειλήσει ότι, εάν «ανέβαζε» ποτέ στο διαδίκτυο κοινή φωτογραφία τους, θα έβαζε μια «πρώην» του να τού… πετάξει οξύ στο πρόσωπο!

Ο πίνακας με το γυμνό αγόρι στο σπίτι του Λιγνάδη

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι όσα περιγράφει στην κατάθεσή του. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μαζί με άλλους δύο φίλους του, ηλικίας 16 χρονών, ήταν τα «παιδιά του Λιγνάδη». «Μας έλεγε συνέχεια ότι ήμασταν τα παιδιά του, τα “παιδιά του Λιγνάδη”. Αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε στην εφηβική μας ηλικία σπουδαίοι, σημαντικοί και ξεχωριστοί. Πηγαίναμε πολύ συχνά στις θεατρικές του παραστάσεις, τόσο σε μεγάλα θέατρα όσο και σε μικρότερες σκηνές. Ηταν ιδιαίτερα χειριστικός με εμάς στην ευαίσθητη ηλικία που ήμασταν και ήξερε ακριβώς τον τρόπο συμπεριφοράς του στον καθένα μας. Εκμεταλλευόταν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την έλλειψη στηρίγματος από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό μας χρησιμοποιούσε για να διενεργεί και γενετήσιες πράξεις μαζί μας. Ειδικότερα, εγώ του έκανα στοματικό έρωτα, θωπείες στο σώμα, εκείνος με έγλειφε στο σώμα. Με το ένα από “τα παιδιά του” είχε κάνει πρωκτικό σεξ» τονίζει ο 23χρονος Σαλέμ.

Ο Σαλέμ με το μποξεράκι του στο σπίτι του Λιγνάδη

«Αυνανιζόταν πολύ βίαια»

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν, επίσης, όσα αναφέρει για τη σεξουαλική κακοποίησή του σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο: «Ενώ εγώ είχα ξαπλώσει μπρούμυτα για να κοιμηθώ, φορώντας μια κοντομάνικη μπλούζα, εσώρουχο και σορτσάκι, μπήκε στο δωμάτιο ο κατηγορούμενος. Ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και κοιμόμουν, ήρθε πάνω μου, πέρασε το χέρι του κάνοντας λαβή γύρω από τη μέση μου, με ανασήκωσε από το κρεβάτι με πολλή δύναμη και με ακινητοποίησε. Στη συνέχεια, μού κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και άρχισε να με γλείφει στον πρωκτό με έντονο τρόπο. Παράλληλα, αυνανιζόταν πολύ βίαια. Στη συνέχεια, με άφησε μπρούμυτα στο κρεβάτι, με ακινητοποίησε πάλι με τις φυσικές του δυνάμεις και συνέχισε τον αυνανισμό του, τρίβοντας το πέος του στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό μου. Οταν ολοκλήρωσε την πράξη του αυτή, εκσπερμάτισε στην πλάτη μου… Εγώ έμεινα εκεί, ακίνητος και σοκαρισμένος… Ημουν πραγματικά στενοχωρημένος, γιατί δυστυχώς είχα υποστεί βιασμό και στο παρελθόν, όταν ήμουν πέντε ετών, από θείο μου που ζει στην Αίγυπτο»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα