Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Μαμά, με πείραξε ο θείος»! 4χρονη έπεσε θύμα βιασμού μπροστά στον 7χρονο αδερφό της

Κόμπο στον λαιμό προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας από το Κερατσίνι ότι η μόλις τεσσεράμισι ετών κορούλα της έπεσε θύμα βιασμού από στενό συγγενή τού πρώην συζύγου της, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιου της!

Οι γονείς των δύο παιδιών είναι διαζευγμένοι εδώ και τρία χρόνια και η μητέρα έχει την επιμέλειά τους, με τον πατέρα να τα βλέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κάποια στιγμή, η μικρούλα κατονόμασε τον συγκεκριμένο άντρα στη μητέρα της, λέγοντας ότι «την πείραξε ο θείος». Στη συνέχεια, παρέθεσε με μεγάλη δυσκολία συγκλονιστικές λεπτομέρειες, που έκαναν τη γυναίκα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Απαντώντας στις ερωτήσεις της μαμάς του, το κοριτσάκι αποκάλυψε ότι ο «θείος» ασέλγησε σε βάρος της μέσα στο σπίτι του πατέρα της, ενώ και ο επτάχρονος μίλησε για ένα από τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης της αδελφής του από τον άντρα, στο οποίο ήταν παρών.

Στον εισαγγελέα

Η μητέρα πήγε στα τέλη Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Ανηλίκων, έως τώρα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του συγγενούς του πατέρα των δύο παιδιών. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται όσα του καταλογίζουν και χαρακτηρίζει την καταγγελία «ψευδή».

«Ο πρώην σύζυγός της λαμβάνει τα δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι επτά ετών κι ένα κορίτσι τεσσεράμισι, και τα πηγαίνει σε χώρο του δικού του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το κοριτσάκι κατήγγειλε στην αρμόδια υπηρεσία, Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, σε ειδικό παιδοψυχολόγο, ασέλγεια σε βάρος του, ενώ ο ανήλικος αδελφός της επιβεβαίωσε με δική του αντίστοιχη κατάθεση όσα κατήγγειλε η μικρή αδελφή του» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος που προσέλαβε η μητέρα για να αναλάβει την ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης Φώτης Μπαμπάνης.

Γνώριζε ο πατέρας

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι το κοριτσάκι υφίστατο θωπείες και άλλες ασελγείς σεξουαλικές πράξεις με τον πατέρα να γνωρίζει και να βλέπει όσα διαδραματίζονται και να τα αγνοεί. «Με τη σιωπή του αποδέχεται και εγκρίνει όλες αυτές τις παράνομες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που γίνονται σε βάρος της κόρης του, εκθέτει δηλαδή το κοριτσάκι του σε κίνδυνο με αυτή του τη συμπεριφορά, γεγονός που αποτελεί κακούργημα, όπως και όλες οι άλλες πράξεις που γίνονται σε βάρος του κοριτσιού» είπε.

Επιπλέον, ο συνήγορος της μητέρας ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία, ο πρώην σύζυγος… καταδιώκει την πελάτισσά του με αλλεπάλληλες μηνύσεις, γιατί η ίδια δεν του παραδίδει πλέον τα παιδιά για να επικοινωνήσει μαζί τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...