Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η «νεράιδα» των «Divani», Έλλη Διβάνη «έφυγε» στα 33 της στον ύπνο της

Μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της έκλεισαν για πάντα τα εκφραστικά καστανά μάτια της 33χρονης Έλλης Διβάνη με τις έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες! Η άτυχη κοπέλα, που ήταν κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος και εκ των συνεχιστών του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου Divani, «έσβησε» στον ύπνο της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, την περασμένη Πέμπτη η 33χρονη Ελλη γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι τους στο Ψυχικό, χωρίς τίποτα να προμηνύει ότι τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους θα διαδεχόταν η ανείπωτη θλίψη. Το ίδιο βράδυ, λίγες ώρες αφότου έσβησε τα κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, η νεαρή γυναίκα έπεσε να κοιμηθεί, ανυποψίαστη για τα «μαύρα» σχέδια που είχε για εκείνη η μοίρα.
Ο τραγικός επίλογος έμελλε να γραφτεί την επόμενη ημέρα το πρωί, όταν η μητέρα της πήγε στο υπνοδωμάτιό της για να την ξυπνήσει. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της να την κάνει να ανοίξει τα μάτια της, η όμορφη Ελλη δεν ανταποκρινόταν. Οταν απέτυχε και η ύστατη προσπάθειά της να συνεφέρει την κόρη της, η τραγική μητέρα συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και κυριεύτηκε από απόγνωση.

122035359 10164297232845577 5487860156801855158 o 1920x1920 1

Η είδηση του θανάτου της πρόωρα χαμένης 33χρονης προκάλεσε σοκ στους οικείους της, αλλά και στην οικογένεια του ιστορικού ομίλου, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η χαμογελαστή κοπέλα με τα καλοσυνάτα μάτια «έσβησε» εντελώς ξαφνικά, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα και αντιπροέδρου της γνωστής επιχείρησης ξενοδοχείων.

Για τον εντοπισμό της αιτίας του θανάτου της 33χρονης διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 11.30 σήμερα το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τα εγκαίνια

Ηταν το 1958, όταν δύο αδέλφια από τα Τρίκαλα, ο Αριστοτέλης και ο Γιώργος Διβάνης, ακολουθώντας τη συμβουλή του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον τουρισμό και τη φιλοξενία, εγκαινίασαν το πρώτο ξενοδοχείο τους στη θεσσαλική πόλη. Μάλιστα, θεωρήθηκε ιδιαίτερα καινοτόμο εγχείρημα, καθώς καθένα από τα 65 δωμάτια της μονάδας διέθετε δικό του λουτρό! Αμέσως μετά την πρώτη επιχειρηματική πρωτοβουλία του ο Αριστοτέλης Διβάνης άνοιξε και δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο, στην Καλαμπάκα, με φόντο τα Μετέωρα.

Μετά το τέλος της δικτατορίας ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έφτασε να είναι ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία και άρχισε να επεκτείνεται και στην πόλη της Λάρισας. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση της δεύτερης δεκαετίας στον ξενοδοχειακό κλάδο ο ιδρυτής του ομίλου σε συνεργασία με τον συντοπίτη του και ευκατάστατο έμπορο τυριών Ζαφόλια, εγκαινίασαν το «Divani Pallas Acropolis» και δύο χρόνια αργότερα εξαγόρασαν το «Nina Pallas» που μετονομάζεται σε «Divani Zafolia Alexandras».

Σήμερα, έπειτα από 60 χρόνια παρουσίας στην ιστορία της φιλοξενίας, ο όμιλος Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, στα Μετέωρα, στη Λάρισα και την Κέρκυρα, με συνέπεια να θεωρείται από τους πιο ισχυρούς παίκτες του κλάδου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...