Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Αδέλφια «πότισαν» και κακοποίησαν σεξουαλικά δύο 15χρονες ξαδέρφες!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δύο 15χρονες κοπέλες στο Ιλιον στα χέρια δύο αδίστακτων νεαρών αδελφών, οι οποίοι τις «πότισαν» αλκοόλ και τις μετέφεραν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, όπου τις κακοποίησαν σεξουαλικά.

Το σκηνικό του τρόμου άρχισε το βράδυ της 3ης Μαρτίου, όταν οι δύο ανήλικες ξαδέρφες έκαναν βόλτα σε μια πλατεία της περιοχής. Οι δράστες, που τις γνώριζαν, τις προσέγγισαν με φιλική διάθεση, τους έπιασαν την κουβέντα και τους πρόσφεραν αλκοόλ, το οποίο οι ανυποψίαστες 15χρονες κατανάλωσαν σε χρόνο-ρεκόρ. Τα δύο αδέλφια εκμεταλλεύτηκαν ότι τα άμαθα κορίτσια μέθυσαν, τα έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και τα μετέφεραν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της δυτικής Αττικής για να ικανοποιήσουν πάνω τους τα αρρωστημένα ένστικτά τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 19χρονος μετέφερε κυριολεκτικά σέρνοντας τη μία 15χρονη στο λουτρό του δωματίου, όπου τη βίασε, ενώ την ίδια ώρα ο 24χρονος αδελφός του ασελγούσε σε βάρος της ξαδέρφης της! Οταν συνήλθαν τα κορίτσια, επέστρεψαν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο σπίτι τους και περιέγραψαν στους γονείς τους όσα μπορούσαν να θυμηθούν από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο «Παίδων», προκειμένου να υποβληθούν στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Οπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου, η μία ανήλικη έφερε στο σώμα της σημάδια πάλης και κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και σήμερα η 15χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μετά βίας μπόρεσε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά των δραστών στους αστυνομικούς που την επισκέφθηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να της πάρουν κατάθεση.

Γλίτωσε

Με οδηγό τη δική της περιγραφή, αλλά και εκείνη της άλλης κοπέλας, που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς κατάφερε να προβάλει αντίσταση και να ξεφύγει την τελευταία στιγμή από τα χέρια του ερεθισμένου 24χρονου, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν πολύ σύντομα τους δράστες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, ο ένας από τους δύο αδελφούς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγες ληστείες στην Περιφέρεια Αττικής και βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα.

Ο 24χρονος που συνελήφθη προφυλακίστηκε, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι ανήλικες κοπέλες στους αστυνομικούς, στην αρχική προσέγγιση που έγινε σε πλατεία στο Ιλιον το μοιραίο βράδυ μαζί με τα δύο αδέρφια υπήρχε κι ένας τρίτος άνδρας, ονόματι Πάρις, τον οποίο επίσης γνώριζαν τα θύματα.

Οι έρευνες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ωστόσο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι -παρά τη σχετική απαγόρευση που είναι σε ισχύ αναφορικά με τους ανήλικους επισκέπτες- ο υπάλληλος στη ρεσεψιόν άφησε τις δύο 15χρονες κοπέλες να μπουν στο ξενοδοχείο και να ανέβουν σε ένα από τα δωμάτια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...