Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Ξεσαλώματα» για τρίτη φορά σε νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων εν μέσω πανδημίας (video)

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open με προκλητικές σκηνές από το κορονογλέντι που στήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Bella Vita στην οδό Λιοσίων, το οποίο βρέθηκε για τρίτη (!) φορά να λειτουργεί εν μέσω lockdown κάτω από τη μύτη των αρμόδιων Αρχών!

Κατά την έφοδο που έκαναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο υλικό που κατέσχεσαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού οι εικόνες θύμιζαν έντονα εποχές προ κορονοϊού! Οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους και όλοι οι πελάτες διασκέδαζαν με την ψυχή τους, ενώ μια καλλίγραμμη τραγουδίστρια τα έδινε όλα πάνω στην πίστα, λες και δεν υπάρχει πανδημία!

Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο των ελεγκτών οι περίπου 20 θαμώνες κάθισαν σαστισμένοι στους καναπέδες του κέντρου, ενώ οι άνδρες του υπουργείου Ανάπτυξης μοίραζαν πρόστιμα. Ως υπεύθυνοι του χώρου εμφανίζονται δύο Αλβανοί, εκ των οποίων ο ένας προέβαλε τη δικαιολογία ότι επρόκειτο για… ιδιωτικό πάρτι και ότι τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των θαμώνων!

«Ζητήθηκε από τη διεύθυνση να κάνουμε ένα πριβέ πάρτι. Σε αυτόν τον χώρο χωράνε 300-350 άτομα, αλλά βρίσκονταν εκεί 15-20 άτομα. Ημασταν τουλάχιστον πέντε μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο!» δικαιολογήθηκε, ενώ παραδέχθηκε ότι η Αστυνομία είχε ελέγξει το κατάστημα άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν επιβάλλοντας τα ανάλογα πρόστιμα.

Μετά το σφράγισμα του νυχτερινού κέντρου υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σε αυτό τραγουδούσαν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Σάσα Μπάστα. Οι δύο τραγουδιστές το διέψευσαν και ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για παλιά βίντεο από εμφανίσεις τους στο συγκεκριμένο μαγαζί και ότι δεν θα διακινδύνευαν για κανένα ποσό.

«Στην εμφάνιση του Οκτωβρίου ήταν περιορισμένο το ωράριο. Ηταν ελεύθερα εκείνη την περίοδο που πήγα εγώ. Πήγα κι έκανα ένα πρόγραμμα, κι αυτό είναι όλο. Γιατί το γράψανε; Δεν μπορώ να καταλάβω» αναρωτήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ η Σάσα Μπάστα δήλωσε με τη σειρά της:

«Δεν υφίσταται τίποτα από όλα αυτά. Τα βίντεο είναι παλιά. Αυτό που είπαμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ότι δεν θα ρισκάραμε ποτέ την υγεία των δικών μας για να εμφανιστούμε κάπου. Για κανένα ποσό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...