Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ο Δημήτρης Άνθης μιλάει στην Espresso για την εξαφάνιση του αδερφού του

Τα ίχνη του 33χρονου Στάθη χάθηκαν μυστηριωδώς σε περιοχή της νοτιοδυτικής Αγγλίας τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ με την αναζήτηση του 33χρονου Στάθη Άνθη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στην περιοχή Bigbury-on-Sea στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου! Ο αδελφός του Δημήτρης, ο οποίος πρόσφατα είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη, έδωσε ένα νέο στοιχείο για την εξαφάνιση, μιλώντας στην «Espresso».

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

Όπως είπε, οι βρετανικές αστυνομικές Αρχές, που «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 33χρονου, ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι υπάρχει μάρτυρας που είδε τον Στάθη να πηδά από το παράθυρο του δωματίου του και να φεύγει.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο αδελφός του πιθανότατα ήθελε να αποφύγει κάποιους. «Μετά την επιστροφή του από το διήμερο που είχε φύγει, πήγε στο δωμάτιό του και ξάπλωσε να ξεκουραστεί. Για κάποιον λόγο, όμως, ξαναβγήκε από το δωμάτιο, όχι από την πόρτα, αλλά από το παράθυρο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ήθελε να αποφύγει κάποιους και γι΄ αυτό βγήκε από το παράθυρο» δήλωσε ο Δημήτρης Άνθης. Στην ερώτηση αν ο Στάθης είχε λόγους να φοβάται για κάτι, απάντησε: «Μακάρι να ήξερα να σας έλεγα! Κι εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο λίγες μέρες προτού εξαφανιστεί και ακουγόταν καλά. Ήταν λίγο στρεσαρισμένος, επειδή είχε μείνει χωρίς δουλειά και έπαιρνε μόνο ένα επίδομα λόγω της καραντίνας, αλλά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Εμείς του είχαμε πει να του στείλουμε χρήματα και αν ήθελε να έρθει να μείνει μαζί μας. Δεν ήταν το θέμα τα λεφτά».

«Τον περιμένουμε, τον αγαπάμε»

Ο σεφ Δημήτρης Άνθης δεν έκρυψε την αγωνία του για την τύχη του αδελφού του και του απηύθυνε έκκληση να μη φοβηθεί να επικοινωνήσει μαζί του: «Έχουμε ανησυχήσει πολύ, γιατί ήταν κάτι απρόσμενο, συνέβη από το πουθενά. Εκεί που ήμασταν καλά, εξαφανίστηκε! Αν ο αδελφός μου έχει διαβάσει ή δει κάτι, να μη φοβηθεί. Να μην ντραπεί. Εμείς είμαστε εδώ. Τον περιμένουμε, τον αγαπάμε, τον υποστηρίζουμε και είμαστε εδώ γι΄ αυτόν, ό,τι κι αν έχει γίνει». Οι έρευνες για να βρεθεί σώος ο 33χρονος διαφημιστής, που τον τελευταίο καιρό εργαζόταν ως σερβιτόρος στο πολυτελές ξενοδοχείο «Burgh Island», συνεχίζονται αδιάκοπα τόσο στη Βρετανία όσο και στη χώρα μας. Χθες, Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση Missing Αlert, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Άνθης έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,80 μ., ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μουσταρδί μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά όλο το 24ωρο με Το Χαμόγελο του Παιδιού, την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις και όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, στην οποία υπάρχει live ενημέρωση για την εξαφάνιση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...