Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το απίστευτο δράμα της οικογένειας Δασκαλάκη- Έχασαν και το δεύτερο αγγελούδι τους μέσα σε δύο χρόνια

Πιο αδυσώπητο χτύπημα δεν θα μπορούσε να καταφέρει η μοίρα στον Πατρινό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Μάνο Δασκαλάκη και τη σύζυγό του Ρούλα, καθώς, μόλις δύο χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης τους Μαλένας, που «έσβησε» σε ηλικία 3,5 ετών από οξεία λευχαιμία, έχασαν και το μικρότερο παιδί τους, ένα βρέφος μόλις έξι μηνών!

Το άτυχο αγγελούδι εντόπισαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κοιμόταν. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου το μετέφερε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή το έξι μηνών βρέφος, χωρίς να τα καταφέρουν.

Οπως έγινε γνωστό, προσπάθειες ανάνηψης είχαν γίνει και μέσα στο ασθενοφόρο, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα. Φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή, ενώ, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, το μωράκι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από σχεδόν δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς η τριάμισι ετών κόρη του ζευγαριού, που έχει άλλο ένα κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα.

f1 6

Ηταν αρχές Απριλίου του 2019, όταν η μικρή Μαλένα, που έπασχε από οξεία λευχαιμία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας της. Το κοριτσάκι πάλεψε σκληρά επί εννέα ημέρες, όμως στις 13 Απριλίου η καρδούλα του δεν άντεξε και τα όμορφα καταγάλανα μάτια του έκλεισαν για πάντα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ρίγη συγκίνησης είχε προκαλέσει η σπαρακτική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου» είχε γράψει ο τότε τερματοφύλακας του Πείρου Ισώματος, συνοδεύοντας το κείμενό του με μια φωτογραφία του ξανθού άγγελου, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Σήμερα η τοπική κοινωνία της Πάτρας αδυνατεί να πιστέψει ότι οι χαροκαμένοι γονείς, οι οποίοι δεν είχαν προλάβει να ξεπεράσουν τον χαμό της κορούλας τους, έχουν πλέον να διαχειριστούν και τον αφόρητο πόνο από την απώλεια του έξι μηνών μωρού τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...