Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «δράκου» της Θεσσαλονίκης!

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 38χρονου «δράκου» της Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό και βίαζε ανυπεράσπιστες γυναίκες, τις οποίες μάλιστα λήστευε. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Σιάσο του Ιορδάνη και της Ανδριανής, που γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη, στη νοσηρή δράση του οποίου έβαλαν τέλος την Κυριακή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελίες, αλλά και από τις έρευνες, προέκυψε ότι από τις 15 ως τις 20 Μαρτίου ο δράστης πλησίασε τρεις γυναίκες, συστήθηκε ως αστυνομικός και τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση ότι θα τους έκανε έλεγχο. Όμως, τις οδήγησε σε απομακρυσμένα ερημικά σημεία ή σε ένα σπίτι, όπου φέρεται ότι τις βίασε και τις λήστεψε. Μια από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του αστυνομικού «μαϊμού» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όσα βίωσε στα χέρια του:

«Μου είπε να κάνουμε σεξουαλική πράξη, και εγώ το έκανα, γιατί φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κακό. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός» είπε συγκλονισμένη η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος είναι σεσημασμένος, καθώς έκανε δέκα χρόνια φυλακή για την εν ψυχρώ δολοφονία με 14 μαχαιριές του 58χρονου ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Ζαφείρη, τον Δεκέμβριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την 29χρονη Κουβανή τότε αρραβωνιαστικιά του και πρώην σύζυγο του αδικοχαμένου γιατρού, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί. Το ζευγάρι είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αλλά κατάφεραν να τα «σπάσουν», καθώς τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους τον Φεβρουάριο, όμως, μετά τη νέα σύλληψή του αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να εκτίσει και το υπόλοιπο της ποινής για την άγρια δολοφονία του ψυχιάτρου.

Η αδελφή του άτυχου γιατρού Ελένη Τσάκωνα είχε δηλώσει απογοητευμένη που οι δολοφόνοι του είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

«Εγώ το έλεγα ότι είναι επικίνδυνοι, ότι θα κάνουν κακό, αλλά κανείς δεν με άκουσε και επαληθεύτηκα. Είναι ένας ψυχρός δολοφόνος, που σίγουρα θα έκανε ξανά κάτι. Εξεπλάγην ότι βγήκε τόσο γρήγορα» πρόσθεσε, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Ζαφείρη συμπλήρωσε: «Ήταν κοινή διαπίστωση των μελών της οικογένειας ότι αυτοί οι άνθρωποι θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση».

Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, αρπαγή, ληστεία, αντιποίηση κατά της Αρχής και οπλοφορία-οπλοχρησία. Ο ίδιος, πάντως, μέσω του συνηγόρου του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι συνευρέθηκε με ιερόδουλες κατόπιν ραντεβού και υποστήριξε ότι πρόκειται για «στημένη υπόθεση από πρώην συγκρατουμένους του στη φυλακή».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα