Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

H «σαπουνόπερα» στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζεται! Δύο φορές έτοιμοι για ξύλο Μπάρτζης και Κατσούλης

Τόλμη και «survivor»

Ούτε στα ανάκτορα των τσάρων, της Μεγάλης Αικατερίνης και του Ρασμπούτιν πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, τόσες ίντριγκες!

Της κακομοίρας γίνεται στο «Survivor» μετά την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη, με τους Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη σχεδόν να πιάνονται στα χέρια και, μάλιστα, δύο φορές: Μία στον δρόμο προς το συμβούλιο και μία στην παραλία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο Open, η λέξη που είπε ο Σάκης Κατσούλης («πονάει») για την αποχώρηση της Βέλλη απευθυνόμενος στον Νίκο Μπάρτζη ήταν αρκετή για να χάσουν και οι δυο τους την ψυχραιμία τους.

Οι δυο άντρες είχαν ένα σοβαρό λεκτικό επεισόδιο και παρά τρίχα να πιαστούν στα χέρια, καθώς τους χώρισαν οι άντρες της παραγωγής. Και μέσα σε όλα αυτά οι γονείς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όπως ακούγεται έντονα, βρίσκονται σε μαύρη απελπισία και ζητούν από ανθρώπους του reality να επικοινωνήσουν με την κόρη τους για να πάψει να αμαυρώνει την εικόνα της, καθώς αυτό κάνει κακό στην υγεία του πατέρα της.

Στο επίκεντρο σχολίων

Ως γνωστόν, ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο «Survivor» και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων. Εκείνη διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη στην Ελλάδα, αλλά με το που «έσκασε» στον Άγιο Δομίνικο ο προηγούμενος δεσμός της, ο Σάκης, έχει γίνει το «έλα να δεις».

Η οικογένεια της Μαριαλένας φαίνεται πως έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω με τη θυγατέρα τους και τον πρώην της και κάνει έκκληση στην παραγωγή να επικοινωνήσει μαζί της για να τη συνετίσει.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο χωρισμός του Σάκη και της Μαριαλένας έγινε τον περασμένο Αύγουστο, υπό πολύ άσχημες συνθήκες. Τα δίδυμα αδέλφια της Μαριαλένας, η μικρότερη αδελφή της, η μητέρα της, ο πατέρας της, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κύμη, δεν θέλουν η Μαριαλένα να έχει καμία επαφή με τον Σάκη και θορυβήθηκαν πολύ έντονα όταν είδαν τη σκηνή που ξάπλωσαν μαζί. Από εκείνο το σημείο και μετά, όπως τόνισαν στο «Πρωινό», η μητέρα της ενημέρωσε την παραγωγή για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να μπει στο νοσοκομείο. Από την παραγωγή την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μαριαλένα, γιατί έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και αν προκύψει θέμα νοσηλείας, τότε θα πρέπει να προσκομίσει η οικογένεια το σχετικό έγγραφο!

Δεν μας έφτανε όμως το κλίμα που μυρίζει μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο, έχουμε και τα στοιχήματα για το ποιος είναι στον δρόμο για τη νίκη! Σύμφωνα με τις αποδόσεις σε… στοιχήματα, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πρώτος, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Τριαντάφυλλος, με τον Ασημακόπουλο και τη Νικολέτα να είναι στις τελευταίες θέσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...