Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δίωξη στο «τέρας» του Παίδων που κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοριτσάκια

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για τρία κακουργήματα σε βάρος του 50χρονου τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο κορίτσια ηλικίας 6 και 8 χρόνων, τα οποία είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις!

Συγκεκριμένα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων, που είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Είχε προηγηθεί προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, έπειτα από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ενώ για την υπόθεση διατάχθηκε και Ενορκη Διοικητική Εξέταση, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος εργαζόμενος να τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του.

Οι καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου τραυματιοφορέα έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο από γιατρούς και νοσηλεύτριες που εργάζονται στο νοσοκομείο. Η Ενορκη Διοικητική Εξέταση επιβεβαίωσε τις καταγγελίες ότι ο τραυματιοφορέας θώπευσε τα δύο κορίτσια κατά τη διάρκεια καθετηριασμών στο Αεροδυναμικό Τμήμα.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, το οποίο κατήγγειλαν δύο γιατροί, που είδαν τον 50χρονο άνδρα να έχει το χέρι του στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ εκείνο ήταν σε αναισθησία!

«Ενώ το παιδί ήταν υπό γενική αναισθησία και ακάλυπτο και η ίδια βρισκόταν σκυφτή, σε θέση δεξιόθεν πλαγίως της ασθενούς, όταν όρθωσε το σώμα της, είδε τον τραυματιοφορέα να αποσύρει γρήγορα το χέρι του από το αιδοίο του παιδιού… Κατόπιν της δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η απότομη απόσυρση του χεριού του τραυματιοφορέα από το αιδοίο του παιδιού οφείλεται στο γεγονός ότι το μάτι της είχε πέσει πάνω στο χέρι του» περιγράφει στην κατάθεσή της, στο πλαίσιο της ΕΔΕ, μια ειδικευόμενη γιατρός.

Το δεύτερο θύμα του διεστραμμένου 50χρονου ήταν ένα 8χρονο, το οποίο επίσης είχε μπει στη διαδικασία της αναισθησίας και ήταν ανήμπορο να αντιδράσει. Μια νοσηλεύτρια διαπίστωσε την ύπαρξη αίματος κοντά στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ είδε ότι το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας είχε παρόμοιο χρωματισμό! Επειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...