«Λούης» ο άπιστος υπουργός! Το παράνομο love story στο Κοινοβούλιο και το άδοξο φινάλε

Αυτός, υπουργός του συντηρητικού χώρου, με βαρύ βιογραφικό. Αυτή, βουλευτής του συντηρητικού χώρου με βαρύ όνομα και σπάνια ομορφιά.

Αμέσως μετά την εκλογή του, σε προηγούμενη κυβέρνηση, αξιοποιήθηκε σε υπουργική θέση συναφή των ικανοτήτων και του βιογραφικό του. Αυτή, παρότι εξελέγη, δεν αξιοποιήθηκε σε υπουργική θέση, γεγονός, μάλιστα, που την ενόχλησε αφάνταστα, πιστεύοντας ότι συγκεκριμένο επιχειρηματικό σύστημα που είχε στηρίξει τότε το κόμμα της προώθησε πρόσωπα σε υπουργικές θέσεις, όχι όμως την ίδια.

Μέσα λοιπόν στο Κοινοβούλιο, οι δύο ψυχές ήρθαν πιο κοντά κι έτσι η βουλευτής ερωτεύτηκε παράφορα τον υπουργό, ο οποίος όμως ήταν παντρεμένος. Αυτός ανταποκρίθηκε και αναπτύχθηκε ερωτική σχέση μεταξύ τους. Ο έρωτάς τους, μάλιστα, στεγάστηκε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο υπουργός έμενε μακριά από το κέντρο.

Επρεπε, λοιπόν, να φτιάξουν μια φωλιά για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Η βουλευτής είχε μαγευτεί από την καλλιέργεια και τη γοητεία του υπουργού, με αποτέλεσμα να τον ερωτευτεί. Φαίνεται, όμως, ότι ο υπουργός ήθελε την πανέμορφη βουλευτή μόνο για το… διαμέρισμα!

Εξαφανίστηκε

Οταν, λοιπόν, η βουλευτής τού ζήτησε να προχωρήσουν τη σχέση τους και να εγκαταλείψει την οικογένειά του προκειμένου να ζήσουν μαζί, ο υπουργός κυριολεκτικά εξαφανίστηκε, αποδεικνύοντας έτσι ότι την έβλεπε μόνο ως αντικείμενο του πόθου και όχι ως άνθρωπο που θα μπορούσε να μοιραστεί τη ζωή του. Η βουλευτής έπεσε σε κατάθλιψη, την οποία κατάφερε να υπερνικήσει αρκετό καιρό αργότερα.

Επειδή όμως υπάρχει επί γης δικαιοσύνη, ο υπουργός καταβαραθρώθηκε στις εκλογές, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου. Σε αντίθεση με τη βουλευτή, που έχει διαγράψει αξιοζήλευτη καριέρα, παρότι δεν κατέχει υπουργικό θώκο. Αντίθετα, κατάφερε να τον ξεπεράσει και να ξαναπάρει την τύχη της στα χέρια της. Τώρα ο υπουργός τη βλέπει μόνο από την τηλεόραση…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ