Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η φωτογραφία μέσα από την τράπεζα που «καίει» τον σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της κρυψώνας με τα κλοπιμαία από το «χρυσό» ριφιφί στην τράπεζα του Νέου Ψυχικού και τη σύλληψη τυχόν συνεργών του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν τον «χαμένο θησαυρό», η αξία του οποίου υπολογίζεται σε περίπου 5.000.000 ευρώ, έχουν μπει τουλάχιστον πέντε άτομα, κάποια εκ των οποίων προέρχονται από το στενό περιβάλλον του επί σειρά ετών συζύγου της «εθνικής μας μανικιουρίστα» Τέτας Καμπουρέλη.

Ανάμεσά τους είναι μια 50χρονη φίλη του 58χρονου επιχειρηματία, ο λογιστής του και ένας πολύ γνωστός κοσμηματοπώλης της Αθήνας, από το ένα κατάστημα του οποίου, στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Νέου Ψυχικού. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει έρευνες στα σπίτια και σε άλλους χώρους και των τριών, ενώ κλήθηκαν και έδωσαν καταθέσεις ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών για τον εντοπισμό του κλεμμένου θησαυρού ανεκτίμητης αξίας.

Την πεντάδα με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την Αστυνομία συμπληρώνουν, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η «Espresso», πασίγνωστος bon viveur, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές ως κλεπταποδόχος, και ο Μπανγκλαντεσιανός πρόεδρος «φάντασμα» του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος, όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα με τις έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, παρέδωσαν στις Αρχές όλες τις λίστες με τα κλεμμένα αντικείμενα, προκειμένου να σταλούν στην Interpol και, εν συνεχεία, να αναζητηθεί η «χρυσή» λεία και στα υπόγεια κανάλια των κλεπταποδόχων του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του 58χρονου, ψάχνοντας τα κοινωνικά του δίκτυα και τις εφαρμογές δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να βρουν ίχνη που σχετίζονται με την παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων.

Στο μεταξύ, τον 58χρονο επιχειρηματία και θεατρικό παραγωγό «καίει» μια φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. Στο εν λόγω καρέ, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας της τράπεζας στις 21 Οκτωβρίου, διακρίνεται ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη να βγαίνει από το υποκατάστημα της τράπεζας όπου έγινε η διάρρηξη.

andras kampureli

Κλοπιμαία

Οπως διακρίνεται στη φωτογραφία, φοράει καπέλο τζόκεϊ, χειρουργική μάσκα, γάντια μιας χρήσεως, ενώ κρατά μία τσάντα, στην οποία, όπως εκτιμούν οι Αρχές, φέρεται ότι έκρυψε κλοπιμαία και στη συνέχεια τα έβγαλε από την τράπεζα. Στην απολογία του στον ανακριτή, πάντως, ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην παραβίαση των θυρίδων.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα» φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο 58χρονος. Ωστόσο, το DNA του το οποίο βρέθηκε στο πλαστικό κουτί μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες θεωρήθηκε αδιάσειστο στοιχείο ενοχής και, ως εκ τούτου, κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...