Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Ηρωίδα κορονοϊού ετών 101 στον Βόλο! Κόλλησε σε γηροκομείο τον ιο και τον νίκησε

Νικήτρια βγήκε από τη σκληρή μάχη που έδωσε ενάντια στον κορονοϊό μια υπεραιωνόβια από τη Μαγνησία, πλημμυρίζοντας χαρά την οικογένειά της και τους κατοίκους της περιοχής.

Η ηλικίας 101 ετών Όλγα Κοντογιώργη, που είναι αρκετά χρόνια τρόφιμος του Γηροκομείου Καναλίων, εισήχθη στο Νοσοκομείο Βόλου στις 27 Ιανουαρίου μαζί με άλλους τροφίμους του ιδρύματος οι οποίοι νόσησαν από κορονοϊό.

Ως τις 8 Μαρτίου, οπότε πήρε εξιτήριο, νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική για τον κορονοϊό, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να μένουν άναυδοι από τη μαχητικότητα και την αποφασιστικότητά της να βγει νικήτρια και να επιστρέψει στους δικούς της ανθρώπους.

Οπως είπε ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Δημητριάδος, αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, η επιστροφή της πριν από 20 περίπου ημέρες στο ίδρυμα, στο οποίο διαμένει πάρα πολλά χρόνια, ήταν ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός, που συγκίνησε τους πάντες. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως η ηλικιωμένη πλέον παραμένει στο Γηροκομείο Βόλου, όπου αναρρώνει.

Συγκίνηση

Η 101χρονη από τη Μαγνησία είναι η δεύτερη υπερήλικη μαχήτρια στην Ελλάδα που ξεπερνά τον κορονοϊό και επιστρέφει στο σπίτι της.

Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο, και επρόκειτο για την κυρία Αλεξάνδρα, 102 ετών, τρόφιμο του Γηροκομείου Ιωαννίνων, η οποία μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κέρκυρας. Υστερα από 20 ημέρες νοσηλείας, η 102χρονη επέστρεψε ακμαία στο γηροκομείο.

«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικούν κάθε κακό. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό» είχε πει τότε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα