Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Καταπέλτης η μήνυση Νο3 για τον Λιγνάδη – Τι απαντά μέσα από τις φυλακές!

Καταπέλτης είναι η τρίτη μήνυση εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία αξιολογείται από τον εισαγγελέα που θα κρίνει αν θα ασκήσει νέα δίωξη εναντίον του για βιασμό.

Ο νεαρός φερόμενος ως θύμα, ο οποίος είναι Ελληνας και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον ηθοποιό στο διαμέρισμα του δεύτερου.

Οπως υποστηρίζει, συνάντησε πρώτη φορά τον Λιγνάδη κοντά στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο, στα τέλη Νοεμβρίου του 2018. Πάνω στη συζήτηση, του ανέφερε ότι, όταν εργαζόταν στο νυχτερινό μαγαζί Νότες, γνώρισε τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη και ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης «έδειξε ευχάριστη έκπληξη για την κοινή μας γνωριμία». Επειτα ακολούθησε στο σπίτι του τον ηθοποιό που, σύμφωνα με την καταγγελία, του πρόσφερε μαριχουάνα και κάπνισε και ο ίδιος. Ολα όμως, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, συνέβησαν στη δεύτερη συνάντησή τους, όταν ο ηθοποιός τού άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος και του πρόσφερε ουίσκι.

Αμηχανία

«Καπνίσαμε ξανά μαριχουάνα. Ηταν βαρύς καπνιστής, άναβε το ένα τσιγάρο πάνω στο άλλο. Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στον υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιελάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση. Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο…» περιγράφει.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι άρχισε να νιώθει αμήχανα και τότε ο Λιγνάδης τού πρόσφερε άλλο ένα ποτήρι ουίσκι:

«Οντας ο ίδιος αυστηρώς ετεροφυλόφιλος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αισθάνθηκα μεγάλη αποστροφή… Κάποια στιγμή ο μηνυόμενος πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε φέρνοντάς μου ένα επιπλέον ποτήρι ουίσκι, το οποίο, λόγω της εντονότατης ψυχικής υπερδιέγερσης και αμηχανίας που ένιωθα, ήπια μονορούφι. Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ».

Ένιωθα πόνο

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι μόλις συνήλθε άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί:
«Οταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στο καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Αντιλήφθηκα τον μηνυόμενο να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στην τζαμαρία, γυμνός, και να καπνίζει με την πλάτη του στραμμένη σε μένα.

Επειδή ένιωθα πόνο στην πρωκτική μου χώρα, έβαλα το χέρι μου από κάτω και διαπίστωσα ότι ήμουν λερωμένος από κόπρανα και κολλώδη υγρά. Ο μηνυόμενος γύρισε προς εμένα και με μοχθηρό, απαξιωτικό, ψυχρό και επιτακτικό τόνο μου είπε: “Ξύπνησες, Μάζεψέ τα τώρα και φύγε γρήγορα, έχω πολλή δουλειά να κάνω!” Καθώς στράφηκε προς εμένα, είδα ότι φορούσε γύρω από τα γεννητικά του όργανα έναν μεταλλικό κρίκο ίδιο με αυτόν που φορούσε ο μεσήλικας άντρας στις φωτογραφίες που μου είχε επιδείξει προηγουμένως.

Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα “τι έγινε, τι μου έκανες;” και αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε “έλα τώρα που δεν σ’ άρεσε!”… Του είπα “ρε παλιοπούστη, τι μου έκανες, ρε καργιόλη;” και ταυτόχρονα με όση δύναμη είχα του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Ημουν τόσο οργισμένος, που παρά τη σωματική αδυναμία και τη ζάλη που ένιωθα, όρμησα επάνω του για να τον χτυπήσω. Αυτός όμως οπισθοχώρησε και με απείλησε ότι, αν δεν φύγω αμέσως, θα καλέσει την Αστυνομία, θα πει ότι αποπειράθηκα να τον ληστέψω και θα με στείλει φυλακή. Τρομοκρατήθηκα, γιατί ήμουν ήδη καταδικασμένος με αναστολή…»

Η απάντηση του ηθοποιού: «Δεν τον γνωρίζω καν»!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, δίνοντας έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτος στον εισαγγελέα, χαρακτηρίζει όσα περιγράφει ο νεαρός «προϊόν μυθοπλασίας», υποστηρίζοντας ότι «όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν τον γνωρίζω καν», και κατηγορεί τον δικηγόρο του νεαρού Γιάννη Βλάχο ως ενορχηστρωτή της υπόθεσης.

«Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και κανένα στοιχείο έστω και για το αν υπήρξε απλή γνωριμία μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύει ότι η μήνυσή του είναι ένα φανταστικό σενάριο, καθόσον σύμφωνα με αυτό ανάμεσα στη γνωριμία μας και στον υποτιθέμενο βιασμό του μεσολάβησαν κάποιες ημέρες, άρα θα ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό στο μεσοδιάστημα αυτό να έχει αναφέρει τη γνωριμία μας και την υποτιθέμενη μετάβασή του στο διαμέρισμά μου ως σημαντικό γεγονός στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, όπως επίσης θα ήταν αναμενόμενο να έχει αναφέρει και το δήθεν ραντεβού που δήθεν δώσαμε για την επόμενη φορά. Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να γνωρίζει κανείς και να επισκέπτεται έναν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στο σπίτι του!» αναφέρει…

«Είναι ακόμη ένας στρατευμένος μάρτυρας, ο οποίος με την προσδοκία κτήσης οικονομικού οφέλους υπέβαλε σε βάρος μου μία καθ’ ολοκληρίαν ψευδή καταγγελία…»

Μάλιστα, αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη και ότι του έχει στείλει εξώδικο ζητώντας απάντηση στο ερώτημα αν γνωρίζει ο ίδιος τον νεαρό.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...