Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στη φυλακή το «τέρας του Παίδων» που κακοποίησε τα αγγελούδια ενώ ήταν ναρκωμένα!

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 61χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή, κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας 6 και 8 ετών, ενώ βρίσκονταν μέσα στο χειρουργείο και από στιγμή σε στιγμή θα υποβάλλονταν σε καθετηριασμό καρδιάς!

Τα παιδιά είχαν ήδη υποστεί ολική νάρκωση, καθώς το σοβαρό πρόβλημα στις καρδούλες τους έπρεπε να αντιμετωπιστεί τάχιστα. Το πρώτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συνέβη στις 29 Ιανουαρίου σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού και το κατήγγειλαν δύο γιατροί, που είδαν τον 61χρονο τραυματιοφορέα και πατέρα δύο παιδιών να έχει το χέρι του στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ εκείνο ήταν σε αναισθησία!

Τα γάντια

Δεύτερο θύμα του κατηγορουμένου ήταν ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο επίσης είχε μπει στη διαδικασία της αναισθησίας και ήταν ανήμπορο να αντιδράσει. Μια νοσηλεύτρια διαπίστωσε την ύπαρξη αίματος κοντά στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ ταυτόχρονα είδε ότι παρόμοιο χρωματισμό είχε το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας!

Η ένορκη διοικητική εξέταση επιβεβαίωσε τις καταγγελίες ότι ο τραυματιοφορέας ασέλγησε στα δύο κορίτσια, με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να συλληφθεί στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους, ενώ τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Χθες ο 61χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Εντύπωση προκάλεσε ότι συνοδευόταν από «στρατιά» μαρτύρων, κυρίως συναδέλφους και στενούς φίλους, οι οποίοι έσπευσαν στο κτίριο 9 της Ευελπίδων για να τον υπερασπιστούν με τις καταθέσεις τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι συμφώνησαν στην προσωρινή κράτηση του 61χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προφυλακισμένος τραυματιοφορέας, ο οποίος έχει 33 χρόνια προϋπηρεσία στο Παίδων «Αγία Σοφία» και επρόκειτο σύντομα να συνταξιοδοτηθεί, αρνήθηκε με σθένος στην απολογία του τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση! Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα κατά την επί σειρά ετών εκτέλεση των καθηκόντων του στο νοσοκομείο.

Αλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι προτού αποφασίσει την προφυλάκισή του, ο ανακριτής εστίασε την προσοχή του στο αν ο καθετηριασμός της καρδιάς γινόταν μέσω του καρπού του χεριού (κλείδα) ή απευθείας από τη μηριαία αρτηρία στη βουβωνική χώρα, όπου ο τραυματιοφορέας ψηλάφιζε με το χέρι του τη γενετήσια περιοχή των παιδιών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...