Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Δίωξη για κακούργημα στον Λιγνάδη, μετά την τρίτη μήνυση νεαρού για βιασμό

Κατηγορούμενος για έναν ακόμη βιασμό είναι από χθες ο ήδη προφυλακισμένος ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με αφορμή την τρίτη μήνυση εναντίον του από έναν νεαρό, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο κατηγορούμενος τον νάρκωσε και τον βίασε το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της 19ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται και άλλη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία είναι στο στάδιο της αξιολόγησης.

Η δικογραφία με την τρίτη μήνυση διαβιβάζεται άμεσα στη 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία ήδη χειρίζεται τις κατηγορίες σε βάρος του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή. Η δικαστική λειτουργός θα καλέσει τον νέο μηνυτή για να ακούσει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιγράφει στη μήνυσή του εναντίον του ηθοποιού. Στη συνέχεια, αναμένεται να καλέσει τον Λιγνάδη σε συμπληρωματική απολογία.

Ο κατηγορούμενος και ο υπερασπιστής του Αλέξης Κούγιας έχουν ανοίξει από την πρώτη στιγμή πόλεμο με τη συγκεκριμένη ανακρίτρια, την οποία έχουν καταγγείλει ακόμα και στον Αρειο Πάγο. Τώρα, ζητούν για ακόμα μία φορά να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο μηνυτής του. Το ίδιο έχουν ζητήσει και για άλλον έναν νεαρό καταγγέλλοντα, αλλά ως τώρα η δικαστική λειτουργός δεν έχει απαντήσει στο αίτημα.

Ναρκωτικά και πορνό

Ο νεαρός μηνυτής υποστηρίζει ότι γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στα τέλη Νοεμβρίου του 2018 στο Μεταξουργείο. Το ίδιο βράδυ τον ακολούθησε στο σπίτι του και κάπνισαν μαζί μαριχουάνα, ενώ άκουγε τον ηθοποιό να κομπάζει για την καριέρα και τις γνωριμίες του. Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην καταγγελία, κατά τη δεύτερη συνάντησή τους -πάλι στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη-, και αυτή τη φορά ο κατηγορούμενος του έδωσε ναρκωτικά και του έδειξε στον υπολογιστή του υλικό πορνογραφίας με νεαρά άτομα.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει, αισθάνθηκε αμήχανα επειδή είναι ετεροφυλόφιλος και σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι ένας τόσο διάσημος ηθοποιός τού μιλούσε με τόση άνεση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.  Σύμφωνα με την καταγγελία, το δεύτερο ποτό που του έδωσε ο Λιγνάδης ήταν η αρχή όσων ακολούθησαν. Υποστηρίζει ότι έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε ύστερα από ώρα:

«Βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Αντιλήφθηκα τον μηνυόμενο να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στην τζαμαρία, γυμνό, και να καπνίζει με την πλάτη του στραμμένη σε μένα. Επειδή ένιωθα πόνο στην πρωκτική μου χώρα, έβαλα το χέρι μου από κάτω και διαπίστωσα ότι ήμουν λερωμένος από κόπρανα και κολλώδη υγρά. Ο μηνυόμενος γύρισε προς εμένα και με μοχθηρό, απαξιωτικό, ψυχρό και επιτακτικό τόνο μού είπε “Ξύπνησες; Μάζεψέ τα τώρα και φύγε γρήγορα, έχω πολλή δουλεία να κάνω”! Καθώς στράφηκε προς εμένα, είδα ότι φορούσε γύρω από τα γεννητικά του όργανα έναν μεταλλικό κρίκο, ίδιον με αυτόν που φορούσε ο μεσήλικας άνδρας στις πορνογραφικές φωτογραφίες που μου είχε επιδείξει προηγουμένως. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω ανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα “τι έγινε, τι μου έκανες;”», και αυτός με σαρκαστικό ύφος μού απάντησε “έλα τώρα που δεν σ’ άρεσε!”»

Αρνείται τα πάντα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα ως ύποπτος και αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή, τον οποίο χαρακτήρισε «στρατευμένο», στρέφοντας τα πυρά του προς τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, για τον οποίο θεωρεί ότι τον έχει στοχοποιήσει. Υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι δεν έχει βιάσει κανέναν και ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν κανένας μάρτυρας και κανένα στοιχείο έστω και για το αν υπήρξε απλή γνωριμία μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύει ότι η μήνυσή του είναι ένα φανταστικό σενάριο, καθόσον, σύμφωνα με αυτό, ανάμεσα στη γνωριμία μας και στον υποτιθέμενο βιασμό του μεσολάβησαν κάποιες ημέρες, άρα θα ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό στο μεσοδιάστημα αυτό να έχει αναφέρει τη γνωριμία μας και την υποτιθέμενη μετάβασή του στο διαμέρισμά μου ως σημαντικό γεγονός στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, όπως επίσης θα ήταν αναμενόμενο να έχει αναφέρει και το δήθεν ραντεβού που δήθεν δώσαμε για την επόμενη φορά. Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να γνωρίζει κανείς και να επισκέπτεται έναν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στο σπίτι του!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...