Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κατέρρευσε ο Παπαδάκης με τον χαμό της εικονολήπτριας του «Καλημέρα, Ελλάδα» Μαρίας Μάτσα!

Οταν χθες τα ξημερώματα η εικονολήπτρια της εκπομπής «Καλημέρα, Ελλάδα» Μαρία Μάτσα μπήκε στο αυτοκίνητό της με προορισμό το στούντιο, δεν φανταζόταν πως το καθιερωμένο δρομολόγιό της έμελλε να είναι αυτό που θα έκοβε το νήμα της ζωής της.

Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη «έσβησε» στην άσφαλτο λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ANT1. Ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συντριβή του για τον άδικο χαμό της οπερατέρ του και ενημέρωσε με τρεμάμενη φωνή τους τηλεθεατές για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων.

«Αισθανόμαστε τρισάθλια. Από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια για να κάνουμε την εκπομπή. Από τα ξημερώματα είμαστε ιδιαίτερα λυπημένοι. Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, που κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Επεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι. Είχε καθυστερήσει, την πήραμε τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Κινητοποιηθήκαμε. Πήγαμε αμέσως στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε το Μαράκι, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε» είπε βουρκωμένος.

Εχασε τον έλεγχο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, όταν η αδικοχαμένη γυναίκα έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, που κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα, και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί έρευνα η Τροχαία.

«Ηταν μέλος της οικογένειάς μας. Μιλούσαμε για την καθημερινότητά μας, κάναμε την πλάκα μας. Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος προς τους τηλεθεατές.

Σημειώνεται πως προτού γίνει γνωστό ότι το θύμα του τροχαίου ήταν η εικονολήπτρια του «Καλημέρα, Ελλάδα», δημοσιογράφος της εκπομπής έδινε το ρεπορτάζ από το σημείο, αναφερόμενος σε τροχαίο που σημειώθηκε στη γέφυρα της Αγίας Παρασκευής. Οπως αποκάλυψε αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης, ολόκληρο το επιτελείο της εκπομπής φοβόταν πως πρόκειται για τη Μαρία Μάτσα και όταν οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων προς το Νοσοκομείο ΚΑΤ. Δυστυχώς, η αγαπημένη εικονολήπτρια του παρουσιαστή υπέκυψε στα τραύματά της και οι συνεργάτες της την αποχαιρέτησαν με τους στίχους του Ορφέα Περίδη. «Για πού το ’βαλες, καρδιά μου, μ’ ανοιχτά πανιά; Για ποια πέλαγα ουράνια άστρα μαγικά;»

Συγκλονισμένοι TV stars και συνεργάτες

«Εφυγε ένας άγγελος» είπε χθες στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά έχοντας έναν κόμπο στον λαιμό της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θέλησε με τη σειρά της να αποχαιρετήσει δημόσια την άτυχη εικονολήπτρια, με την οποία είχε συνεργαστεί τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο Mega. «Δεν θέλω να σας μαυρίσω την καρδιά. Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε» είπε αρχικά η τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πως, όταν πριν από χρόνια είχε χάσει τη γιαγιά της, είχε επιλέξει να μην το μοιραστεί με τους τηλεθεατές της. Τούτη τη φορά ωστόσο η απώλεια που συγκλόνισε την ίδια συντάραξε και ολόκληρο το κανάλι.

«Οφείλω, περισσότερο για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλατό και είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, με τη Μαιρούλα μας, να πούμε το δικό μας “αντίο” χωρίς να θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε παραπάνω. Για μία συνάδελφο, για μία φίλη, ικανή, γλυκιά και δεν είναι αυτά λόγια που τα λες όταν φεύγει κάποιος με τέτοιον τρόπο από τη ζωή, γιατί έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, σήμερα το πρωί, καθώς ερχόταν στη δουλειά της, αλλά γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος» είπε η Φαίη και κατόπιν μνημόνευσε μια κουβέντα που είχε πρόσφατα με τη Μαίρη Μάτσα.

«Πριν από λίγες ημέρες συζητούμε ζωντανά στην εκπομπή για ένα αδέσποτο που βρήκε και κράτησε και μας έλεγε η Μαιρούλα πόσο γλυκό ζωάκι ήταν. Μία γυναίκα η οποία ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ηταν η κάμερά μου και στο Mega και στον ANT1. Υπάρχει από το πρωί μία αμηχανία, μια μεγάλη στενοχώρια, κανείς δεν το πίστευε το πρωί, ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά την οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Να τη θυμόμαστε όλοι, δύναμη και κουράγιο. Αυτό είναι ένα μάθημα για να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Ο Αρναούτογλου

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα social media. Ο οικοδεσπότης του «The 2night show» δημοσίευσε στα social media μια ασπρόμαυρη εικόνα της άτυχης εικονολήπτριας, η οποία χειριζόταν την κάμερα με τον γερανό. «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι, υπέροχη Μαίρη» έγραψε.

Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε στον «αέρα» της χθεσινής εκπομπής της: «Σας χαιρετάμε και με κάποια θλίψη σήμερα, καθώς η Μαίρη Μάτσα, ένα πρόσωπο του ANT1, μία γυναίκα πίσω από τις κάμερες, έχασε τη ζωή της και της δίνουμε μερικά λεπτά και από τη δική μας ώρα γιατί πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Να ευχηθούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους που την αγαπάνε, γιατί γύρω εδώ στο πλατό και στο κοντρόλ έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες που την αγαπάνε και θα τους λείψει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...