Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο Στάθης Άνθης είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του – «Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια»

Φόβους για την ασφάλειά του είχε εκφράσει λίγο πριν πάψει να δίνει σημεία ζωής ο Στάθης Άνθης, όπως προκύπτει από τα ηχητικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso»!

Πριν εξαφανιστεί (σ.σ. στις 8 Μαρτίου) κάτω από συνθήκες που παραμένουν μυστηριώδεις, ο 33χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο «Burgh Island» στο νότιο Ντέβον της Αγγλίας, έστειλε σε έναν φίλο του ηχητικά μηνύματα, στα οποία περιέγραφε ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με έναν άλλον υπάλληλο.

Ο συγκεκριμένος φέρεται ότι είχε εγκαταστήσει σε κοινόχρηστο χώρο της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας μια κρυφή κάμερα, κίνηση για την οποία ο Στάθης -ή Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του- είχε διαμαρτυρηθεί έντονα: «Έχουμε ένα γυμναστήριο-κουζίνα έξω από τα δωμάτια όπου μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό μόνο. Ο “αλλήθωρος” από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και δεν ήθελα κανέναν να με βλέπει να γυμνάζομαι. Μίλησα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου για τον αδελφό μου (σ.σ.: εννοεί τον Δημήτρη, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ηθοποιό) και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά» ακούγεται να λέει ο 33χρονος.

Ο Στάθης Άνθης επαναλαμβάνει κάθε τόσο ότι δεν αισθάνεται ασφαλής και ότι δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει τις επόμενες ημέρες. Σε άλλο ηχητικό μήνυμα ακούγεται να λέει αναστατωμένος ότι σκέφτηκε να προχωρήσει ακόμη και σε μηνύσεις:

«Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρία. Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό -όχι η μάνατζερ- ότι αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ότι έχω εγώ το πρόβλημα… Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια» ακούγεται να λέει ο 33χρονος.

Παράλληλα, εκφράζει φόβους ότι κάποιοι μπορεί να εγκατέστησαν κρυφή κάμερα και στο δικό του δωμάτιο: «Αυτό που είπα στη μάνατζερ είναι ότι δεν αισθάνομαι ασφαλής. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν έχουν μπει στο δωμάτιό μου και δεν έχουν βάλει κάμερα; Δηλαδή, έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο!»

Με πρωτοβουλία του πρέσβη Καλής Θέλησης του Silver Alert και έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, τα εν λόγω ηχητικά ντοκουμέντα θα παραδοθούν για διερεύνηση στις βρετανικές αστυνομικές Αρχές. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, θα ζητήσει να ληφθεί το υλικό από την κρυφή κάμερα και να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Στάθη και επανεξέταση του μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...