Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Εισαγγελική έρευνα για τον «χασάπη του Πηλίου» – Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος; 

Την τάχιστη διερεύνηση της υπόθεσης της διπλής δολοφονίας των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα διέταξε η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, δεδομένου ότι ο μακελάρης κυκλοφορούσε ελεύθερος επί 25 μέρες και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρότι είχε εκδοθεί εισαγγελική παραγγελία για ακούσια νοσηλεία του.

Τη διενέργεια της προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε σε αντιεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος θέλει να διερευνηθεί σε βάθος ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών, καθώς ο 31χρονος Δημήτρης Ραυτόπουλος έπρεπε να είναι νοσηλευόμενος σε ψυχιατρική κλινική 25 ημέρες προτού προκαλέσει το πρωτοφανές μακελειό.

Κι αυτό, ενώ υπήρχαν και οι γνωματεύσεις δύο ψυχιάτρων που ανέφεραν ότι «παρουσιάζει παραληρηματική διαταραχή με διωκτικά και διεγερτικά συμπτώματα και ενώ δέχτηκε να έχει τακτική παρακολούθηση, αρνείται επιμόνως να έχει φαρμακευτική αγωγή και η ακούσια νοσηλεία του κρίνεται απαραίτητη».

Μάλιστα, η αδικοχαμένη εν διαστάσει σύζυγος του 31χρονου, 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα, που κατακρεουργήθηκε από τα χέρια του, είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου αίτημα για ακούσια νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, το οποίο ανέλαβε την παρακολούθησή του, γνωμάτευσε στις 11 Μαρτίου ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας, διαβιβάζοντας άμεσα τη σχετική γνωμάτευση στην Εισαγγελία Βόλου.

Το αίτημα της κοπέλας

Η γνωμάτευση αυτή φέρεται ότι συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της υπόθεσης που αφορούσε το αίτημα της άτυχης κοπέλας για ακούσια νοσηλεία και θα εκδικαζόταν την Τρίτη 6 Απριλίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, μία μέρα μετά το διπλό φονικό!

Στο μεταξύ, ο δράστης οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού και όχι στο ψυχιατρικό του τμήμα, όπου θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος έως ότου βγει το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Πάντως, ο 31χρονος ισχυρίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου που έγινε το διπλό έγκλημα στην Αγία Τριάδα Μακρινίτσας τελούσε υπό σύγχυση και δεν θυμάται τίποτα. «Είναι όλα τόσο συγκεχυμένα μέσα μου από την ώρα που έσπασα το τζάμι. Μόνο αυτό θυμάμαι» ισχυρίστηκε στον ανακριτή.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα