Το κιβώτιο ταχυτήτων δίνει νέες διαστάσεις στο φρικτό τροχαίο της Γαύδου

Από το μηδέν αρχίζουν οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της 25χρονης Κερκυραίας φοιτήτριας Κορίνας Γαβράνου στη Γαύδο!

Κι αυτό γιατί από την εξέταση του οχήματος προέκυψε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δευτέρα, όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr, με αποτέλεσμα να εγείρονται εύλογα ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν ένα Ι.Χ., το οποίο, σύμφωνα με τον οδηγό του, ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να κυλάει στον γκρεμό με δευτέρα ταχύτητα και το χειρόφρενο λυμένο!

Το σημείο όπου έπεσε το μοιραίο Ι.Χ.

Λίγες ώρες αφότου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη κοπέλα, οι συντετριμμένοι συγγενείς της εκφράζουν ανοικτά πλέον τις αμφιβολίες τους για τον τρόπο με τον οποίο το μοιραίο αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» θανάτου στον γκρεμό.

Μόνο με γρατζουνιές

Στην κατάθεση που έχει δώσει ως τώρα, αλλά και στις σχετικές δηλώσεις του ο 40χρονος οδηγός, που γλίτωσε από το τροχαίο με γρατζουνιές, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δυστύχημα που προκλήθηκε, όταν, για άγνωστο λόγο -όπως λέει-, λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Βαθύ Σελί.

Η Αστυνομία θέλει να ερευνήσει σε βάθος όλα τα στοιχεία, όπως το αν είχε τοποθετηθεί η όπισθεν μαζί με το χειρόφρενο, κάτι που -αν μη τι άλλο- κάνει ενστικτωδώς ένας οδηγός όταν σταματά σε κατηφορικούς δρόμους, πόσο μάλλον μπροστά σε έναν γκρεμό. Επίσης, στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχει μπει και το ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος και να τοποθετήθηκε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να κατρακύλησε κατά λάθος στον γκρεμό. Τέλος, εξετάζεται και το ενδεχόμενο το μοιραίο αυτοκίνητο να βρισκόταν εν κινήσει.

Πάντως, η οικογένεια της 25χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης δείχνει να μην πιστεύει τίποτε από όσα υποστηρίζει ο 40χρονος.

Χωρίς τους διασώστες

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γαβράνου, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, γνωστοποίησε ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι αποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος μέσω της νομικής οδού, ενώ ο ίδιος ο συνήγορος αμφισβητεί την κατάθεση του οδηγού.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης δέχτηκε παραγγελία από την Αστυνομία να εξετάσει τον 40χρονο και να συντάξει έκθεση για τα τραύματα που υπέστη από το τροχαίο, από την οποία αναμένεται να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Παράλληλα, η οικογένεια της 25χρονης ρωτά γιατί, ενώ οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για το ατύχημα από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και τελικά πέταξε χωρίς τους διασώστες.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον