Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Το κιβώτιο ταχυτήτων δίνει νέες διαστάσεις στο φρικτό τροχαίο της Γαύδου

Από το μηδέν αρχίζουν οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της 25χρονης Κερκυραίας φοιτήτριας Κορίνας Γαβράνου στη Γαύδο!

Κι αυτό γιατί από την εξέταση του οχήματος προέκυψε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δευτέρα, όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr, με αποτέλεσμα να εγείρονται εύλογα ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν ένα Ι.Χ., το οποίο, σύμφωνα με τον οδηγό του, ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να κυλάει στον γκρεμό με δευτέρα ταχύτητα και το χειρόφρενο λυμένο!

f1 gavdos1
Το σημείο όπου έπεσε το μοιραίο Ι.Χ.

Λίγες ώρες αφότου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη κοπέλα, οι συντετριμμένοι συγγενείς της εκφράζουν ανοικτά πλέον τις αμφιβολίες τους για τον τρόπο με τον οποίο το μοιραίο αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» θανάτου στον γκρεμό.

Μόνο με γρατζουνιές

Στην κατάθεση που έχει δώσει ως τώρα, αλλά και στις σχετικές δηλώσεις του ο 40χρονος οδηγός, που γλίτωσε από το τροχαίο με γρατζουνιές, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δυστύχημα που προκλήθηκε, όταν, για άγνωστο λόγο -όπως λέει-, λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Βαθύ Σελί.

Η Αστυνομία θέλει να ερευνήσει σε βάθος όλα τα στοιχεία, όπως το αν είχε τοποθετηθεί η όπισθεν μαζί με το χειρόφρενο, κάτι που -αν μη τι άλλο- κάνει ενστικτωδώς ένας οδηγός όταν σταματά σε κατηφορικούς δρόμους, πόσο μάλλον μπροστά σε έναν γκρεμό. Επίσης, στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχει μπει και το ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος και να τοποθετήθηκε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να κατρακύλησε κατά λάθος στον γκρεμό. Τέλος, εξετάζεται και το ενδεχόμενο το μοιραίο αυτοκίνητο να βρισκόταν εν κινήσει.

Πάντως, η οικογένεια της 25χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης δείχνει να μην πιστεύει τίποτε από όσα υποστηρίζει ο 40χρονος.

Χωρίς τους διασώστες

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γαβράνου, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, γνωστοποίησε ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι αποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος μέσω της νομικής οδού, ενώ ο ίδιος ο συνήγορος αμφισβητεί την κατάθεση του οδηγού.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης δέχτηκε παραγγελία από την Αστυνομία να εξετάσει τον 40χρονο και να συντάξει έκθεση για τα τραύματα που υπέστη από το τροχαίο, από την οποία αναμένεται να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Παράλληλα, η οικογένεια της 25χρονης ρωτά γιατί, ενώ οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για το ατύχημα από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και τελικά πέταξε χωρίς τους διασώστες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...