Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νέα τροπή στο τροχαίο της Γαύδου – «Η Κορίνα θα γλίτωνε»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του φοβερού τροχαίου στη Γαύδο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 25χρονη Κερκυραία φοιτήτρια Κορίνα Γαβράνου, την προηγούμενη Κυριακή.

Η διαπίστωση του ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας, δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, αν η τραυματίας έφτανε έγκαιρα στο νοσοκομείο θα μπορούσε να ζει σήμερα μόνο με μια παρέμβαση ακόμη και στα επείγοντα!

«Οι κακώσεις της δεν ήταν τρομακτικές. Έζησε δύο με δυόμισι ώρες με ρήξη στον πνεύμονα. Αν έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε» υποστήριξε σε τηλεοπτικό κανάλι ο κ. Μπελιβάνης, τονίζοντας ότι τα τραύματά της θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς καν χειρουργείο:

«Με μια απλή τοποθέτηση συσκευασίας αποσυμφορισμού αιμοπνευμοθώρακα, η οποία τοποθετείται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κάθε νοσοκομείου, η φοιτήτρια σήμερα θα ήταν ζωντανή» ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Διά του δικηγόρου της, η οικογένεια της κοπέλας αμφισβητεί την κατάθεση του 40χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, σχετικά με το πώς αυτό βρέθηκε στον γκρεμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέταση του αυτοκινήτου έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δευτέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν ένα όχημα που ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να βρίσκεται με δευτέρα «κουμπωμένη» στο σασμάν και χωρίς χειρόφρενο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 25χρονης, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, επισήμανε πως το όχημα ήταν σε κίνηση «διότι ακόμα και σταματημένο να ήταν το αμάξι, ακόμα και αν λυνόταν, δεν θα μπορούσε να τσουλήσει», ενώ αναφορικά με την πολύωρη καθυστέρηση της αεροδιακομιδής και των σωστικών μέσων έκανε λόγο για «εγκληματική βραδύτητα».

Στο μεταξύ, χθες στη Γαύδο έγινε σε βαρύ κλίμα ένα άτυπο λιτό μνημόσυνο. Περίπου 30 άτομα παρέστησαν στην τελετή που έγινε στο σημείο όπου τσούλησε στον γκρεμό το αυτοκίνητο και στο οποίο επέβαινε η 25χρονη Κερκυραία φοιτήτρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στη μνήμη της, οι φίλοι της άφησαν στο χείλος του μοιραίου γκρεμού ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς, λίγα κόλλυβα και ένα μπλε τετράδιο με αφιερώσεις, το οποίο θα σταλεί στην οικογένεια της Κορίνας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα