Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Όλα όσα λέει η ανιψιά για τον θείο της «τέρας» που την κακοποιούσε από τα 9 έως τα 14 της

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για όσα φρικιαστικά βίωσε από τα 9 έως τα 14 της χρόνια στα χέρια ενός εξ αγχιστείας συγγενή της, διευθυντή δημοτικού σχολείου, μια 28χρονη -σήμερα- κοπέλα από την Πιερία.

Οπως αναφέρει στη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του 60χρονου εκπαιδευτικού, ο θείος της άρχισε να ασελγεί σε βάρος της το 2002, όταν αυτός ήταν 41 και εκείνη μόλις 9 ετών (!), με τις εφιαλτικές στιγμές να επαναλαμβάνονται έως την εφηβεία της και συγκεκριμένα το 2007, οπότε έγινε 14.

Ο δάσκαλος κατάφερε να την πείσει ότι όσα της έκανε ήταν για το καλό της.
«Μου επέβαλε να παρακολουθώ δύο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό περιεχόμενο και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μη γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο για να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα (δονητή), στο οποίο απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα» ανέφερε η κοπέλα στη μήνυσή της, σύμφωνα με τη «Realnews».

Το ίδιο βράδυ

Οταν στα 13 της γνώρισε ένα αγόρι και έκανε σχέση μαζί του, εκείνος εξοργίστηκε και, για να την τιμωρήσει, τη βίασε το ίδιο βράδυ!

«Ενώ εγώ κοιμόμουν, μπήκε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω, αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι, χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ. Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωμάτιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα και πάλι να κλαίω, ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή, αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο»!

Η 28χρονη κοπέλα είπε ότι, πέρα από τους βιασμούς, ο θείος της προσπαθούσε να την πείσει ακόμη και να… πουλάει το κορμί της!

«Με παρότρυνε, επίσης, μάταια να εκδίδομαι αντί ανταλλάγματος και προσπαθούσε να με πείσει, λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου».

Ο 60χρονος συνελήφθη μετά τη μήνυση που κατέθεσε η νεαρή γυναίκα, αλλά αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τρεις κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Μετά την απολογία του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...