Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεσσαλονίκη: Τεμάχισε και έκαψε τη φίλη του στη σόμπα για τα… λεφτά

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 39χρονο «Χάνιμπαλ», που ομολόγησε ότι τεμάχισε τη 40χρονη τοξικομανή φίλη του και έκαψε τα διαμελισμένα μέλη της στη σόμπα του σπιτιού του για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του αποτρόπαιου εγκλήματός του!

Η ανατριχιαστική υπόθεση, που σόκαρε το πανελλήνιο πέρυσι τον Μάιο, αποκαλύφθηκε ενάμιση χρόνο μετά την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας, η οποία εθεάθη τελευταία φορά στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη, στον οικισμό Δραμινών στο Φίλυρο.

Στην απολογία του στον ανακριτή ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί ότι τεμάχισε τη 40χρονη με κοπίδι και ηλεκτρικό πριόνι, όμως είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστηρίζοντας ότι η φίλη του έχασε τη ζωή της από ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης.

Ωστόσο, το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε τους ισχυρισμούς του «χασάπη της Θεσσαλονίκης», όπως και ότι έκαψε το άψυχο σώμα της 40χρονης δήθεν επειδή εκείνη του είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της. Ετσι, τον παρέπεμψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στη λεκάνη της τουαλέτας

«Οι μετέπειτα ενέργειές του έλαβαν χώρα προκειμένου να συγκαλύψει το διαπραχθέν έγκλημα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δικαστικό έγγραφο. Οπως επισημαίνουν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο δράστης «με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο, με χρήση αντικειμένου ή με κρούση της ιδιαίτερα αδύνατης και μικρόσωμης παθούσας σε συμπαγές αντικείμενο, προκάλεσε σε αυτήν πολλαπλές βαριές κακώσεις, εξαιτίας των οποίων επήλθε ακαριαία ο θάνατός της».

Παράλληλα, τονίζουν ότι κατά τον χρόνο θανάτου της 40χρονης ο κατηγορούμενος προκάλεσε ζημιά στη λεκάνη της τουαλέτας, «οπότε παρίσταται πολύ πιθανόν να χτύπησε στη λεκάνη της τουαλέτας την άτυχη γυναίκα, όταν αυτή βρισκόταν ανυποψίαστη στο μπάνιο του σπιτιού του». Τέλος, οι δικαστές υιοθετούν την πρόταση του εισαγγελέα, που ανέφερε ότι «πιθανό κίνητρο για την αφαίρεση της ζωής της ήταν τα χρήματά της, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και γνώριζε ότι η θανούσα διέθετε χρήματα».

Καταλυτικό ρόλο στη σύλληψη του 39χρονου από αστυνομικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν παίξει τα ευρήματα από το «ξεψάχνισμα» των δύο κινητών που χρησιμοποιούσε και την άρση του τραπεζικού απορρήτου της θανούσας. Τον κατηγορούμενο είχε «κάψει», επίσης, το ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο, όπου είχε ψάξει «πότε αρχίζει η σήψη ενός νεκρού», «τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις», ενώ είχε γράψει σε μηχανή αναζήτησης και τη φράση «λεκάνες τουαλέτας». Τέλος, είχε βρεθεί μια φωτογραφία που αποθήκευσε ένα 24ωρο μετά την εξαφάνιση της γυναίκας, στην οποία διακρινόταν ένα τραύμα από κάψιμο στον δείκτη του δεξιού χεριού του.

Εξάλλου, μετά το έγκλημα φέρεται ότι έκανε διαδοχικές αναλήψεις μετρητών ύψους άνω των 3.500 ευρώ με την τραπεζική κάρτα της 40χρονης, ενώ είχαν εντοπιστεί και ίχνη αίματος στο δάπεδο της μπανιέρας του και στο ηλεκτρικό πριόνι που χρησιμοποίησε, τα οποία ταυτοποιήθηκαν γενετικά με την άτυχη γυναίκα. Η 40χρονη, που παρακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ μαζί με τον δράστη, ζούσε μόνη σε ιδιόκτητο διαμέρισμα στη Σταυρούπολη, καθώς είχε χάσει τους γονείς και την αδελφή της. Τα ίχνη της χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και αρχικά θεωρήθηκε ότι πέθανε από ναρκωτικά. Οταν, όμως, ο 39χρονος επισκέφθηκε το διαμέρισμά της, δήθεν για να το φροντίσει όσο εκείνη θα απουσίαζε στο εξωτερικό, κίνησε υποψίες σε έναν αστυνομικό γείτονα της 40χρονης, που ενημέρωσε τις Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...