Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ο άφαντος Άνθης είχε ανακαλύψει το πτώμα σεφ που δούλευε μαζί του

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία των συγγενών του Στάθη Ανθη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου από το Μπίγκμπερι στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, καθώς πλησιάζει η ημέρα που θα μάθουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στη σορό που εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο 33χρονος.

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα για την εξαφάνιση- θρίλερ, πιθανώς μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο έως την ερχόμενη Τρίτη οι γονείς και τα δύο αδέλφια του νεαρού σερβιτόρου θα γνωρίζουν αν το πτώμα ανήκει στον αγαπημένο τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις βρετανικές Αρχές το γεγονός ότι το τελευταίο εξάμηνο έχουν εντοπιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή τρία (!) πτώματα, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου που βρέθηκε στις 13 Απριλίου να επιπλέει στο νερό.

130344173 3846919885318542 8322836095765797937 n 1920x1925 2
Ο Στάθης Ανθης

Μάλιστα, ο 33χρονος Σταν, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, είχε υποστεί ισχυρό σοκ όταν αντίκρισε το πρώτο πτώμα που είχε ξεβραστεί στην παραλία. Η έκπληξή του ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν πληροφορήθηκε ότι η σορός που ανέσυραν τα σωστικά συνεργεία ανήκε στον 56χρονο σεφ του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν ως σερβιτόρος πριν εξαφανιστεί!

«Είμαι σε καθημερινή επαφή με την οικογένεια του Στάθη και έναν φίλο μου στη Βρετανία, ο οποίος με ενημερώνει για τις εξελίξεις. Η αγωνία της οικογένειας είναι στο “κόκκινο” και περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA που, όπως πληροφορούμαι, θα είναι έτοιμα ως την Τρίτη το αργότερο» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, ενώ πρόσθεσε:

f1 Burgh Island Hotel 1
Το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν ο Στάθης Ανθης

«Παράλληλα, σε σύσκεψη που κάναμε με τον νομικό σύμβουλο της οικογένειας Σταύρο Γεωργίου και τον τεχνικό σύμβουλο- ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, με τη συμμετοχή του αδελφού του Στάθη, Δημήτρη, επισημάναμε κάποια πράγματα τα οποία εστάλησαν με e-mail στις βρετανικές αστυνομικές Αρχές. Ζητήσαμε μια σειρά από ενέργειες για κάποια περιστατικά που χρήζουν περαιτέρω έρευνας, όπως η κρυφή κάμερα που τοποθετήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου εν αγνοία του Στάθη, οι διαφορές που υπήρχαν με άλλους υπαλλήλους και οι φόβοι που είχε εκφράσει σε φιλικό του πρόσωπο και είναι καταγεγραμμένοι σε ηχητικά ντοκουμέντα».

Από τις 29 Μαρτίου βρίσκεται στην Αγγλία ο Δημήτρης Ανθης, ο οποίος έδωσε δείγμα DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πτώμα που βρέθηκε από την ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι ανήκει στον αδελφό του. Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, αν χρειαστεί, θα μεταβεί και ο ίδιος εκεί, μαζί με τον άλλο αδελφό του αγνοούμενου σερβιτόρου, Γιώργο. Οι πιθανότητες να πρόκειται για τον Στάθη είναι αρκετά μεγάλες, δεδομένου ότι τα δύο τατουάζ που φέρει η σορός είναι ίδια με του 33χρονου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...