Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Ανατροπή στο τροχαίο της Γαύδου: Λιώμα στον γκρεμό ο 40χρονος οδηγός (video)

Νέα δεδομένα έρχονται να ανατρέψουν την πορεία της έρευνας για το φοβερό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 25χρονη Κερκυραία φοιτήτρια Κορίνα Γαβράνου, καθώς ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του 40χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου που έκανε «βουτιά» σε γκρεμό, στην περιοχή Βαθύ Σελί της Γαύδου.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, στο αίμα του άντρα ανιχνεύθηκε η ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών και άλλων που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Φίλιππο Σκαμπαρδώνη, φάνηκε με βεβαιότητα η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίον αναφέρει ότι είναι πολυτοξικομανής.

Οπως υποστήριξε στο zarpanews.gr, ο 40χρονος ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το όχημα, πόσο μάλλον να έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί μετά την πτώση στον γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς τη λήψη ναρκωτικών, το αγύμναστο σώμα του και τη δύσκολη κλίση του γκρεμού που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

korina 2

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι η εκδοχή του λυμένου χειρόφρενου καταρρίφθηκε από την έκθεση που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ., όταν οι αστυνομικοί δοκίμασαν στην πράξη τον ισχυρισμό του 40χρονου Κρητικού, που είχε υποστηρίξει στην αρχική του κατάθεση ότι το χειρόφρενο λύθηκε για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να τσουλήσει στον γκρεμό. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα ο πραγματογνώμων αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε τη δεύτερη ταχύτητα «κουμπωμένη» στο κιβώτιο των ταχυτήτων. Τότε, ο οδηγός άλλαξε… τροπάρι, ισχυριζόμενος πως πράγματι το όχημα είχε αυτή την ταχύτητα, κάτι που έγινε όταν έβαλε μπροστά τη μηχανή για να ανάψει το καλοριφέρ.

«Χειριστικό άτομο»

«Με τόσες κουτρουβάλες που πήραμε θα μπορούσαν να μπουν όλες οι ταχύτητες» είπε υπερασπιζόμενος τον ισχυρισμό του και διερωτήθηκε ενοχλημένος: «Δεν κατάλαβα, ότι πήγα να τη σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες; Ούτε να το διανοηθώ» είπε, ενώ επέρριψε ευθύνες στην αργοπορία των σωστικών μέσων.

Σύμφωνα με τον κ. Σκαμπαρδώνη, ουσιαστικά δεν ευσταθεί καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός, ο οποίος είπε ακόμα ότι τα καθίσματα ήταν σε ύπτια θέση. Τελικά, το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε σε όρθια θέση και ελαφρώς πίσω εκείνο του συνοδηγού. Ο δικηγόρος επικαλέστηκε άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας και διαψεύδει ότι η 25χρονη ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο, τον οποίο περιγράφει ως «χειριστικό άτομο», που πιθανότατα είχε κάποια άλλη σχέση μαζί του, ενδεχομένως και για συναλλαγές για ναρκωτικά.

Το φοβερό τροχαίο που συντάραξε την Κρήτη έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Απριλίου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε η Κορίνα Γαβράνου και οδηγούσε ο 40χρονος κατρακύλησε σε απότομο γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί.

Ο Κρητικός βγήκε με ελαφρά τραύματα και ανέβηκε μόνος του τον γκρεμό, ενώ η άτυχη κοπέλα έμεινε επί πέντε ώρες εγκλωβισμένη στα συντρίμμια και ξεψύχησε αβοήθητη. Ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης που εξέτασε τη σορό της είπε πως αν έφτανε έγκαιρα στο νοσοκομείο θα μπορούσε να ζει σήμερα, μόνο με μια παρέμβαση ακόμη και στα Επείγοντα.

Η αδικοχαμένη 25χρονη σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης και έκανε τη διπλωματική της, ενώ τους τελευταίους μήνες έμενε στη Γαύδο, στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της από άλλο τροχαίο ατύχημα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...