Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η μυστυριώδης παρέμβαση Κούγια για την υπόθεση Φουρθιώτη

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπερασπίζεται πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη.

Όμως είναι ιδιαίτερα περίεργη η παρέμβασή του καθώς αναφέρεται σε πραγματικά περιστατικά τα οποία όμως διαφέρουν με τους ισχυρισμούς του.

Όπως η σπουδή του να υπερασπιστεί την σκανδαλώδη αποδοχή της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφημερίδας Espresso, η οποία πρώτη αποκάλυψε το σκάνδαλο με την φύλαξη του γνωστού παρουσιαστή και σήμερα δικαιώνεται πλήρως. Καθώς αποδεικνύεται ότι υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες των αστυνομικών που υποχρεώθηκαν να τον φυλάξουν, για την χυδαία συμπεριφορά του απέναντί τους. Όπως ακριβώς τα είχε γράψει η εφημερίδα.

Και όμως για αυτή την δημοσιογραφική επιτυχία της εφημερίδας, ο Φουρθιώτης είχε επιτύχει «μυστηριωδώς» την επιβολή απαγόρευσης στην εφημερίδα να αναφέρεται στο όνομα του! Εξέλιξη που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες και στην Τουρκία έχουμε συναντήσει.

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται ότι η σταμάτησε να εκπροσωπεί τον παρουσιαστή αμέσως μετά αυτή την απόφαση. Εδώ όμως υπάρχουν δύο αντιφάσεις. Η πρώτη είναι πως η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δεν κατατέθηκε από τον κύριο Κούγια ή το δικηγορικό του γραφείου. Αλλά από το δικηγορικό γραφείο Αγαπηνού.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

“Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται και κρατείται μέχρι να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Η απάντηση είναι ότι αμέσως μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής που δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, όπου σύμφωνα με το διατακτικό της αποφάσεως απαγορεύθηκε στην εφημερίδα espresso να δημοσιοποιεί ακόμη και το ονοματεπώνυμο του Μένιου Φουρθιώτη για οποιαδήποτε αιτία και αφορμή, αφού σ’ εκείνη τη χρονική περίοδο τα στοιχεία εκείνης της υποθέσεως ήταν συντριπτικά υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη και δικαίως η Πρόεδρος Πρωτοδικών που εξεδίκασε την υπόθεση, τον δικαίωσε, δεν είμαι πλέον συνήγορός του και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τους λόγους, για τους οποίους δεν τον εκπροσωπώ πλέον, αφού αυτό το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει ο κ. Φουρθιώτης.

Κατόπιν αυτής της τοποθετήσεώς μου απαγορεύω σε οποιονδήποτε να προσπαθεί, είτε για να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με μένα εξαιτίας των αντιδικιών του με εντολείς μου, είτε για να λύσει της αντιδικίες του με τον κ. Φουρθιώτη, να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα”.

3BDDFDD2 3C8B 436B A721 0FC020E5B1E4 696x144 1 31101A86 8970 4E19 9B52 726F4759CA4C 696x428 1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...