Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τον σκότωσε για να λύσει τα… μάγια

Η εμμονή ότι τον είχε «δέσει» με μάγια ήταν το κίνητρο του δράστη που δολοφόνησε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, ώσπου να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, έκαναν προσεκτική έρευνα στο περιβάλλον του 60χρονου υπαλλήλου, ο οποίος όμως δεν έδειχνε να έχει έχθρες. Η άκρη του νήματος βρέθηκε τελικά στην πολυκατοικία όπου διέμενε και στους καβγάδες του με έναν γείτονα για τα κοινόχρηστα.

Την υπόθεση «έδεσαν» τα στοιχεία από το όχημα του δράστη και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον 32χρονο Ελληνα, ο οποίος «δικαιολόγησε» την πράξη του με έναν απίθανο ισχυρισμό. Οπως είπε μετά τη σύλληψή του, το θύμα και η σύζυγός του, που ήταν διαχειριστές στην πολυκατοικία, τον χρέωναν επιπλέον χρήματα για τα κοινόχρηστα και του είχαν κάνει… μάγια! «Μου έκαναν μάγια. Τον σκότωσα και έπειτα από αυτό όλα είχαν φύγει…» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς!

Με αυτή την εμμονή να τον καθοδηγεί, ο 32χρονος προμηθεύτηκε ένα όπλο από την «αγορά» του Μενιδίου, έστησε καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας και, όταν ο 60χρονος σχόλασε και μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Κατόπιν διέφυγε με το αυτοκίνητο της μητέρας του, από το οποίο είχε αφαιρέσει τις πινακίδες.

Το τραγικό είναι ότι η μητέρα του 32χρονου γνώριζε πως ο γιος της ήταν ο δολοφόνος. Παρότι τον πίεζε να παραδοθεί, εκείνος την πήρε και έφυγαν μαζί για την Αλβανία, όπου κρύβονταν όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα! Οταν εξιχνιάστηκε η υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τις αλβανικές Αρχές τη σύλληψη του δράστη και την έκδοσή του στην Ελλάδα, όπως και έγινε.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του 32χρονου κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στιλέτο και 31 φυσίγγια, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...