Οι γυναίκες προτιμούν την ευγένεια, το χιούμορ και την προσωπικότητα από… κοιλιακούς

Οι μικρότερης ηλικίας άνδρες υποθέτουν ότι οι γυναίκες ελκύονται μόνο από ψηλούς, καλογυμνασμένους και ωραίους τύπους, αλλά ακόμα μία έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες βαθμολογούν άλλα χαρακτηριστικά.

Η ειδικός σε θέματα γνωριμιών Λουάν Γορντ από το Περθ της Αυστραλίας άνοιξε μια κουβέντα στο γκρουπ που έχει στο facebook και ρωτούσε τις γυναίκες να απαριθμήσουν τα χαρακτηριστικά που βρίσκουν πιο γοητευτικά σ’ έναν υποψήφιο σύντροφο.

«Κυρίες μου, έχουν δίκιο οι άνδρες να πιστεύουν ότι το να βγουν ραντεβού είναι πιο δύσκολο, αν δεν έχουν την εμφάνιση και το ύψος; Αν ένας άνδρας δεν είναι ψηλός, μελαψός και όμορφος, τι αξία έχει να είναι αστείος, ειλικρινής και ευγενικός;» Σε αυτό το ερώτημα οι περισσότερες γυναίκες έσπευσαν να τονίσουν ότι εξακολουθούν να βαθμολογούν υψηλά την ευγένεια και τους καλούς τρόπους ως στοιχείο γοητείας, καθώς και την προσωπικότητα, την αίσθηση χιούμορ και την ειλικρίνεια.

Άλλες πρόσθεσαν τη χημεία και την επικοινωνία, ενώ άλλες έκαναν λόγο για «παλαιάς κοπής αξίες και σεβασμό». Υπήρξαν δε και γυναίκες που τόνισαν ότι παρατηρούν στους άνδρες τον τρόπο με τον οποίο φέρονται στην οικογένεια και στους φίλους τους. «Αυτό δείχνει πόσο αληθινοί είναι» σχολίασε μία από αυτές.

Πάντως, υπήρξαν και αυτές που υπερθεμάτισαν για την αξία των ενστίκτων, τονίζοντας ότι η έλξη, αυτή που υπάρχει ή δεν υπάρχει με την πρώτη ματιά, είναι που καθορίζει και τη συνέχεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ